| Stan_Dragoș_1995 a întrebat:

Salut, de putin timp am problema cu PING-ul in jocuri(CS, LOL), imi fluctueaza intre 32 ms si 850. Am ferificat setarile din windows pentru a nu limita banda de internet, am facut mai multe "speed test" iar toate au iesit ok, in speed test am 30-50 ms insa in jocuri realitatea este alta.
REPET: pana acum nu am avut problema asta.

2 răspunsuri:
| User222456 a răspuns:

1. verifica un joc de genul si pe alt dispozitiv, cum ar fi laptopul unui prieten, sau un dispozitiv mobil (desigur, conectate la reteaua ta de internet).
2. Daca esti conectat la internet prin cablu (ala galben) verifica daca acel cablu nu e defect.
3. Contrastează ti providerul de internet si vezi poate e de la ei

| TheRealFantasy a răspuns:

Speed test-ul la internet e facut intre tine si un server local nu are nici o treaba cu jocurile, acolo depinde strict de unde e gazduit serverul respectiv, indiferent ca e matchmaking sau servere private.
Diferenta este foarte mare intre 32 si 850 ms... foarte mare; nu pare plauzibil, asta este strict problema de la internetul tau, am avut si eu intr-un timp aproape constant peste 300-500 ms, ajungea pana la 1200-1500...
E ciudat ca la speed test iti arata ok totusi, fiindca ar parea ca e de la provider-ul de internet; asta e doar parerea mea, dar daca pe servere si jocuri diferite ai aceeasi problema si alte persoane au ping normal e clar de la tine problema. Daca ai drivere si chestii la zi, nu ai malware sau ceva schimbat recent e foarte posibil sa fie de la provider, de unde ai internetul. Incearca sa suni la ei, daca vine un tehnician sau cineva mai cunoscator de la ei ar putea cel mai bine sa te ajute.
Poate e problema de la cablu sau router, daca asta e cazul atunci sigur firma de la care ai netul sunt obligati sa iti ofere suport practic si ar fi cel mai indicat sa suni la ei... daca se poate rezolva prin ei, ar fi bine zic eu. big grin