Si eu pateam asa la demo, versiunea full este mai bine optimizata si nu mai are probleme cu fps-urile.
Am jocul cumparat.
Deci, pana la urma, il voi putea juca fara acele caderi de fps-uri freez-uri pe versiunea full a jocului chiar daca am dual core, nu?
Spun ca am dual core pentru ca eu credeam prima oara ca este problema de la procesor, iar pe urma am cautat pe net in legatura cu FIFA 15 demo si am vazut ca sunt oameni care au aceeasi problema ca mine la versiunea demo a jocului!
Nu vreau sa ma laud, dar eu am terminat GTA 5 pe niste detalii grafice destul de ridicate, avand in vedere ca GTA 5 cere Quad Core si eu am Dual Core!
Eu am tot un Dual Core G3258 doar ca e pe haswell refresh si imi merge pe high cu un r7 260x fara fps drop.
In concluzie, merita sa-l cumpar, voi scapa de freez-uri! Pe Game Debate imi zice "Medium to High"
Multumesc ca m-ai lamurit!
Eu unul l-am cumparat mai mult pentru Ultimate Team, eu zic sa il cumperi ca iti merge ok.
Am i7, 4 gb placa video, 16 gb ram, imi merge si mie prost versiunea demo. la ce pc am ar trebui sa-mi mearga lacrima. e de la versiunea demo, clar
Clar de la demo! Eu joc fifa din 2002 si am un pc cu:
Intel core I7 octa core de 2.1 GHz
16 GB RAM
nVIDIA geforce gtx 980 4gb
Windows 8.1 PRO(Licenta Originala)
Iti spun ca si mie imi scad mult FPS-urile chiar si in configuratia asta!
User252426 întreabă: