| Mitrutz_Mitrut_1997 a întrebat:

Din cate stiu eu si am vazut si pe net, FIFA 15 demo are niste probleme cu fps-urile, adica are freez-uri!
La mine, FIFA 15 Demo merge ceva timp in 60 de fps-uri dupa care are niste freez-uri ( blocaje de vreo 2-3 secunde), isi revine ceva timp, dar pe urma iar mai are unul si tot asa, si nu pot sa-mi dau seama daca este de la PC-ul meu sau de la FIFA 15 versiunea DEMO, pentru ca nu am testat niciodata versiunea Full a jocului! (FIFA 15 Full)
Din cate am auzit, versiunea Full este mai bine optimizata si nu mai are acele freez-uri!
As vrea sa stiu daca imi va merge FIFA 15 pentru ca as vrea sa cumpar versiunea FULL!
Intrebarea mea este: Imi va merge FIFA 15 daca il voi cumpara? Nu voi mai avea acele freez-uri?
PC-ul meu:
Processor: Intel Pentium G2130 3.2 GHz
Placa video: GIGABYTE GeForce GTX 750 OC, 1GB GDDR5, 128bit
RAM: 6GB
SO: Windows 7 Ultimate 64-bit Service Pack 1
Pe Game Debate imi zice ca ruleaza la "Medium or High"! http://www.game-debate.com/....../index.php

2 răspunsuri:
| pikopiko a răspuns:

Este o posibilitate sa scapi de acele freez-uri. jocul fiind original nu ar trebui sa-ti creeze probleme. Daca in continuare o sa ai acele freez-uri incearca sa-ti setezi PC-ul asa incat sa mai scapi de lag. (Properties-> Windows Classic, My Computer-> Properties-> Advance System settings) si un booster eventual.

| RaduTN a răspuns:

Da, o să-ți meargă destul de bine. Jocul este unul destul de optimizat, nu ar trebui să primești nici un fel de freez.