| joJO332 a întrebat:

Doresc o opinie de la cei care au achiziționat un laptop gaming. Credeti ca un laptop ar fi mai ok decat un desktop? Laptopul te poate ajuta sa vizionezi mai ok filmele, pentru jocuri, scoala si altele. Il poti purta de ici colo, dar acum vreau opinia voastra.

6 răspunsuri:
| Mefistocle a răspuns:

Totul depinde de scopul pe care vrei sa il folosesti fiecare. Eu pana de acum 1 an aveam doar desktop. Imi era foarte lejer pentru diferite jocuri pe care le jucam s-a.m.d. Puterea unui calculator nu poate sa fie echivalenta de puterea unui laptop pentru jocuri, sunt multe laptopuri destul de performante incat pot sa duca orice joc lansat si tot asa. Da laptopul poti sa-l cari dupa tine, poti sa stai cu el in pat sa te uiti la filme si tot asa si asta ar fi un avantaj. Insa daca la laptop se strica ceva trebuie sa platesti mai mult la reparatie pentru piesa respectiva. Eu sincer as sugera laptopul desi am fost pana acum mare fan al desktopurilor.

| joJO332 explică (pentru Mefistocle):

Dacă luam in calcul, te poti juca lejer si pe laptop punand periferice. Un mouse si chiar o tastatura. Iti multumesc pentru raspuns! Chiar am de luat o decizie grea!

Imi poti da niste detalii legat de acest laptop? Se descurca?
Laptop Gaming ASUS TUF FX505DU-AL031, AMD Ryzen 7-3750H pana la 4. 0GHZ, 15.6" Full HD, 8GB, SSD 256GB, NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti 6GB, Free Dos, Stealth Black

| Mefistocle a răspuns (pentru joJO332):

Procesorul este destul de bun, daca ai putea adauga un HDD in plus la laptopul asta si SSD-ul sa-l folosesti pentru jocuri atunci o sa ai o racheta de laptop de la NASA, placa video este mai mult decat buna.laptopurile ASUS isi fac treaba cam de fiecare data cand vine vorba de ceva legat de gaming asa ca n-o sa fie prea multe probleme in legatura cu asta

Am inteles. Dar de acest laptop ce parere ai avea? Se descurca mai bine decat acest Asus?
https://emag.page.link/kZrchvt7KjYGcLsZ7

| Mefistocle a răspuns (pentru joJO332):

Da, se descurca mai bine pentru ca laptopul acesta de la HP vine cu un HDD de 1 TB in plus pe langa acel SSD iar jocurile si windows-ul le poti pune pe acel SSD si crede-ma c-o sa-ti ruleze exceptional de mine. Procesorul este acelasi ca cel de la ASUS, placa video este aceeasi. La acest laptop HP ai 16 GB RAM DDR4 in schimb la cel de la ASUS ai 8 GB RAM DDR4. In mare parte toate jocurile la cerintele minime cere 8 GB RAM DDR4. Deci amandoua laptopuri sunt destul de bune, dar dupa parerea mea eu as alege laptopul de la HP pentru ca vine direct cu inca 8 GB de RAM ceea ce-l completeaza sa fie mai puternic si cu acel HDD de 1 TB. Bineinteles ca si la acel laptop ASUS poti sa-i mai adaugi rami daca e aceeasi frecventa si daca are un slot disponibil. Dar aici e libera ta decizie, eu unul as alege laptopul celor de la HP