| aliin7 a întrebat:

Eu ma joc cs 1.6 de ceva timp dar am cumparat o placa video, am instalat driver..am dat update si acum nu imi mai merge cssad. Puteti sa imi spuneti ce sa fac? ..Imi arata ca intra dar se vede totul alb si cursorul care se incarca. daca apas click imi spune ca nu mai functioneaza..Am descarcat mai multe versiuni si toate fac la fel. Ajutati-ma.

10 răspunsuri:
| Shac0 a răspuns:

Pai desi placa video este nou nouta ori este stricata ori este arsa ori etc bun si mie mi-a facut asa si am cumparat alta si acum mere de rupe sper ca te-am ajutat big grin

| aliin7 explică (pentru Shac0):

Nu e vorba de asta..restul jocurilor merg perfect..Doar la cs nu stiu ce are..nu imi mai intra in joc

| CinevaNou a răspuns (pentru aliin7):

Intra in regedit, navigheaza pana la HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve\ si sterge folderul Half-Life

| aliin7 explică (pentru CinevaNou):

Am incercat si cu regedit dar face la fel. dupa ce intru in joc imi apare inapoi tot ce am sters.

Pai e si normal sa apara inapoi ce ai sters. Si in momentul in care apare la loc ar trebui sa iti intre pe modul software, si asta sigur trebuie sa mearga...

Nu a mers..am incercat orice. oricum acum am bagat inapoi placa cea veche. acum imi merge...Ms oricum tuturorwinking

Tu ai reinstalat driverul video dupa ce ai schimbat placile?

Dap

| MasterGamerEddy a răspuns:

Hm...daca ai placa buna si windows 7 aici ii problema si mie imi face la cel cs-ul are fite pentru un joc vechi! cel mai bine ar fi daca ai cauta un cs pentru placa ta

| aliin7 explică (pentru MasterGamerEddy):

Nu am idee ce cs sa cautsad..am incercat multe dar nici unul nu mi-a mers.