| Paulpaul2002 a întrebat:

Salut, eu mi-am luat fortnite și merge in 40-50 fps, dar când vreau sa intru in meci mi se incarca bara de la loading greu și se blochează, iar când mă bagă in meci mă arunca automat și se vede totul urât. Nu pot sparge nimic, nu pot construi, nu pot lua armă, mă ajutați va rog frumos?

7 răspunsuri:
| AgentTorque a răspuns:

Ce pc ai...

| Paulpaul2002 explică (pentru AgentTorque):

Placa video GT 730 2 gb, Intel cote 2 2, 60ghz, 2 gb ram

| Celcestietot a răspuns (pentru Paulpaul2002):

Este cam slabuț PC-ul tău. Eu am cu puțin mai bun PC-ul ca al tău, și nu cred că mi-ar merge Fortnite-ul. Îți recomand să dai setările pe low la grafică etc, să ai o conexiune stabilă la PC sau să îl dezinstalezi și să te joci altceva dacă nu merge. Cam asta ai putea face. Baftăwinking!

| Paulpaul2002 explică (pentru Celcestietot):

Dar daca pun 8 GB RAM?

| AgentTorque a răspuns (pentru Paulpaul2002):

Da de la ram este problema ...trebuie minim 8 gb sa nu ai lag dar 16 sa fie bine

| Celcestietot a răspuns (pentru Paulpaul2002):

Chiar este posibil să fie de la memoria RAM. Poți încerca cu una de 8 sau dacă vrei una mai scumpă, o poți încerca pe cea de 16. Eu totuși spun că cea de 8 va rezolva problema. Auzi, acum mi-am dat seama de ce nu cred că ai făcut, și anume să te uiți la cerințele minime de sistem. Recomand să te uiți aici pe site, că poate mai ai nevoie de ceva anume;) (scrii Fortnite pe search acolo și vezi și tu. Mi se pare că trebuie să descarci ceva pe calculator, ca să vezi dacă este comparibil. Îl poți descărca că nu are viruși, că așa am făcut și eu.) https://www.google.com/amp/s/www.systemrequirementslab.com/cyri/amp.

| Rusu_Gabriel_1972 a răspuns:

De la 60 de fps in sus merge bine dar cheama pe cineva care din calculator tot el are mai multe forte dar cand il cumperi este decat una acticvata asa 100% o sa mearga in cel putin 70 fps