| Adryan17 a întrebat:

Eu si cativa prieteni vrem sa hostam un server privat de Metin2. Va rog sa-mi explicati si mie detaliat cum putem sa-l hostam legal. Am auzit ca trebuie sa cumparam niste certificate ( pentru vanzare de iteme etc...). As dori sa stiu ce certificate am nevoie si de ce mai am nevoie pentru a hosta serverul cat mai legal. Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| EmyJail999 a răspuns:

Nu iti trebuie nimic legal pentru a-l hosta decat daca cumparati un host sau faceti un site cu sectiunea Itemshop care sa mearga si sa poata cumpara lumea iteme(cu bani reali)!

| Adryan17 explică (pentru EmyJail999):

Asta vrem sa facem...un item shop, dar nu prea stim ce trebuie sa facem sa-l facem legal... Daca te pricepi, ai putea sa-mi explici si sa-mi zici ce ne ar trebui si cam cat ne-ar costa totul? Multumesc pentru ajutor.

5 răspunsuri:
| EmyJail999 a răspuns:

Nu stiu, nu am mai detinut un server de metin2! Dar poti sa intrebi ownerii la metin2 privat romanesc exemplu(metin2 tim, gx etc...).

Ok. Merci pentru ajutorhappy.

| EmyJail999 a răspuns:

Nici o problemabig grin Si imi poti spune site-ul la mt-ul vostrubig grin?

O sa ti-l zic cand o sa rezolvam problema certificatelor astora, ca daca nu reusim sa luam si noi niste bany de la playeri nu are rost sa-l hostam. Stai linistit o sa te anunt daca o sa finalizam ceva!happy