| RobertSanduConstantin a întrebat:

Salut eu sunt Robert și joc GTA San Andreas pe telefon. PS: Este ca pe calculator.
Sunt la o misiune cu iconița roșie și pe ea este criptată un cap de dragon. Puteți vă rog să îmi ziceți cum se numește acea misiune ca să caut pe Google cum să o rezolv. Sa stiti ca sunt mai multe misiuni acolo, dar nu stiu cum sa o fac. La acea emisiune care nu pot să o fac sunt trimis un loc unde este o camionetă și o motoretă și mai sunt acolo și un sniper dar și o armă care trage cu bombe. Acolo sunt niște mașini cu niște oameni care trebuie săi omor și distrug mașinile cu acea armă care trage cu bombe dar mie mi se întâmplă că acei oameni îmi distruge camioneta iar misiunea îmi este pierdută. Vă rog să îmi ziceți Cum se rezolvă acea emisiune Sau măcar Cum se numește acel punct adică misiunea aceea cu iconița roșie și criptată pe ea un cap de dragon.

2 răspunsuri:
| CosminFlo a răspuns:

Https://www.youtube.com/watch?v=_y3W05qp6gA
Este un videoclip cu toate misiunile din 4 Dragons caut-o pe aceea la care ai ramas tu.

| RobertSanduConstantin explică (pentru CosminFlo):

Mersi, dar eu sunt la alta misiune fiind iconița la fel ca la acel băiat numai ca e rosie nu galbena