| Zahiu_Gabriel_1998 a întrebat:

Salut,imi spuneti si mie ce jocuri imi merg? Am un laptop emachines e525 cu 2gb ram, procesor Intel celeron 900 2.2 ghz, video 64 mb, tin sa va zic ca am jucat pe el san andreas, need for speed world si merg binisor la medium settings.Dau FUNDA
pd:Vreau sa imi enumerati cateva jocuri, nu sa imi spuneti sa ma uit la system Requirements, caci nu mereu au dreptate, de multe ori iti zice ca nu poti rula un joc si il descarci si merge.
.

Răspuns Câştigător
| YoChriss a răspuns:

Salut! Nu cred ca ti-a mers bine NFS World pe placa ta... Ori are 64MB ori e greseala de tipar si ai vrut sa spui 640MB. Poti incerca:
1. Masini: NFS (Underground, 2, Hot Pursuit, Underground 2, Most Wanted, Carbon, Pursuit 2), Driving Speed 2.
2. Sandbox: Minecraft, Roller Coaster Tycoon 1, 2 si 3.
3. Shooter: Battlefield 1942, Call of Duty ( 1, 2), CS 1.6, CS Source, Team Fortress 2.
4. Open world: GTA (3, Vice City, San Andreas).
5. Sport: FIFA (toate pana la 2007).
Sau daca vrei jocuri direct sa le joci in browser (Google Chrome, Mozilla, Opera), in afara de Internet Explorer, iti va trebui UnityWebPlayer (se ia oficial de aici: http://unity3d.com/webplayer ), poti incerca:
- Ballistic;
- Freefall Tournament;
- Contract Wars;
- Uber Strike;
- Red Crucible 2;
- Rush Team;
- CS Portable (exista si pentru android);
- The West;
- Goodgame Empire;
- Grepolis.
Si mult mai multe jocuri gasesti oficial pe Kongregate, Miniclip, Nitrome. Funda?

| Zahiu_Gabriel_1998 explică (pentru YoChriss):

Mersi, am placa de 64 mb si imi merge nfs world la medium, chiar daca nu implinesc cerintele tot imi merge binisor.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ce tip de jocuri vrei? Daca vrei sa iei colectia GameHouse Collection. Nu sunt jocuri mari, sunt doar pentru distractie sa zic. Daca imi zici ce tip de jocuri vrei (actiune/mmorpg/funny) iti voi face o lista cu toate jocurile pe care le stiu eu happy Incearca sa zic FlatOut 1/2

| Zahiu_Gabriel_1998 explică (pentru anonim_4396):

Jocuri de orice fel, dar sa aiba si ceva grafica ( in limita celor 64 mb ai mei) si ceva gameplay.

| Zahiu_Gabriel_1998 explică (pentru anonim_4396):

Poti sa imi faci lista cu ce jocuri vrei tu.

| dacialogan a răspuns:

Site:can you run it