| TheForceOfGames29 a întrebat:

Salut
In WoW, cum poti baga atribute pe iteme gen sa ai +2 stamina sau alte chestii, unde gasesc iteme deja cu atribute si de unde as putea face rost de glyphs? Mia spus un prieten care joaca de mai de mult ca de la auction house dar am fost acolo si orice as selecta(arme/glyphs/armuri) nu apare nimic. si as mai vrea si un site unde gasesc un guide pentru mage frost dar nu doar build, build + cam ce armuri/arme trebuie sa am pe parcursul lvl

Răspuns Câştigător
| raikidd a răspuns:

Deci:
1.Iti poti pune atribute in plus cu enchants-uri(ti le poate face cineva cu meseria enchanting) sau gem-uri(ti le poate face cineva cu meseria jewelcrafting) sau le poti schimba pe cele care le ai cu alte la npcul de reforge
2. dupa ce selectezi o categorie in AH trebuie sa apesi pe butonul SEARCH(dreapta sus)
3.din cate stiu eu(s-ar putea sa n-am dreptate) mage-ul frost e bun doar in PvP deci nu e bun la lvling, poti face lvl usor cu itemele care iti pica la mobi sau le primeste la questurile normale, nu trebuie sa cauti questuri care dau iteme bune pentru ca multe sunt questuri de grup, iar tu cum esti incepator nu le poti face singur
4.glyphe ti le poate face cineva cu meseria inscription
5. daca mai ai intrebari despre wow(chiar daca n-am mai jucat de 1an inca stiu multe pentru ca am jucat cam 4ani) da-mi un mesaj privat sau scriemi aici id-ul tau de skype sau mess si te mai pot ajuta cu problemele tale

1 răspuns: