| vLaDiCuTzU a întrebat:

Salut, joc metin2 gx si am ramas blocat la lv 65 si nu stiu unde sa mai cresc va rog sa ma ajutati! Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| alexdjjss a răspuns:

Man daca vrei sa mai sti eu iti spun asa. Am un sura arme de lv 85. Iti dau o lista unde sa cresti eu cel putin asa am crescut si am primit si iteme si bani happy
Lv 65-73 in V2. In v2 ajungi prin deser in coltul din dreapta jos se mai cheama si caverna paianjenilor. Mergi pana dai de o fundatura dupa aia faci prima la stanga dupa care mai mergi si dai de o camera rosie ajungi la chuck noris laughing cam asa il cheama si ii arati permisul de trecere catre V2(caverna paianjenilor). Permisul ilm ei de la negusotare.( aici cretsi bine indiferent de caracter sau magii)
Lv 75-80 Lungusam sau padurea rosie 2 ajungi prin muntele sohan tot prin coltul din dreapta jos vezi ca e o smecherie despre cum se ajunge trebuie sa o iei prin capm big grin. In padurea rosie 2 ajungi tot prin jungusam in coltul din stanga jos. ( aici cresti bine daca esti war mental sau sura arme si in functie de iteme daca sunt bonusate bine si cateva +6, +7,+8 chiar si +9 daca se poate.
Lv 80-85 eu iti recomand daca tu cresti greu in Lungusam 1 sau Lungusam 2 de la lv 78 in sus sa te duci in V3 sa cresti pana la lv 80 si merge bine prin v4 centru pana la lv 85 nu e nevoie de camera de cristal sau V4 chestii grele din astea. V3 este de fapt Grota Exilului in caz ca nu sti ajungi pe la orci(Valea Sengryong) in coltul din stanga jos acolo este si Seyong-Piong care seamana cu un sura si este de fapt fierar legendar care iti face armuri si arme poseadate(epice) conditia sa fie arme sau armura care o vrei epica +9. Cam atat daca vrei sa stii cate ceva despre V4 da-mi un Pm pe server 1 la Alexv ca acum joc pe ala big grin. Sper ca am fost suficient de expicit si te-am ajutat. La revederewinking ne vedem pe metin2 gx fundawinking happy?

0 răspunsuri: