| Brilliant1997 a întrebat:

Salut, joc un metin numit Lunaris si nu stiu ce caracter sa ma fac, ce propuneti? tinand cont ca o sa fiu full+9 cu BONUX FULL, se-mi om, anti caracter, rez caracter, rez magie, sabie, etc... adica o sa am SETURI ...deci tinand cont ca o sa am seturi, care caracter merita incercat? va rog argumentati

FUNDA + VOT

4 răspunsuri:
| canonmyhay a răspuns:

Caracterul care iti place tie cel mai bult si sti ca esti bun pe el sincer eu iti sugerez un shaman e foarte bun pentru ca alti nu isi pun anti shaman

| Catalin_Oncescu_1995 a răspuns:

Cred ca sura e cel mai bun caracter. Ca tu nu cresti sau faci altceva, ci te duelezi si sura este cel mai bun in duel.

| Brilliant1997 explică (pentru Catalin_Oncescu_1995):

Mai astept raspunsuri mai convingatoare

| Catalin_Oncescu_1995 a răspuns (pentru Brilliant1997):

Ok. Hai sa o luam pe rand: Razboinicul: pe mental te ajuta la crescut dar cum tu nu cresti, nu ai la ce sa il folosesti/pe corp e destul de bun in duel aura sabiei ii da multa putere si ai zdrobirea care il ameteste dar poate sa aiba celalalt pe scut anti zdrobire asa ca, nu prea.
Ninja: pe lama e cam inutil in orice parerea mea.../pe arc e superb in duel daca celalalt nu e mai rapid decat tine.
Shaman: nu prea stiu ce sa zic de shaman, nu mi se pare bun deloc doar la crescut ca are abilitatile alea care da putere si celorlalti, in rest nu m`a convins.
Sura: Pe magie ai flacara care ia foarte mult la viata si e foarte buna in duel/pe arme e de crescut. Cam atat pot sa spun.