Omule ma intereseaza NUME!
Sistem de operare....pe ...BIT
Jocul e original?
Placa video nu ma intereseaza daca e de 2 GB ma intereseaza NUMELE ei.
Daca ai facut update, ce versiune de driver ai instalat?
Cand imaginea este neagra in joc ai sunet?
Banuiesc ca 4 GB este memoria RAM desii nu se specifica la intrebare.
SCRIE CLAR, sa nu mai fac dublu post!
Ce sistem de operare ai si pe cati biti?
Ce memorie Ram?
Jocul e original?
Ce placa video ai? Daca ai facut update, ce versiune de driver ai instalat?
Da-mi detalii!
Window 7 exista pe 32 sau 64 Bit! Ca sa vezi, intra in Start -> click dreapta pe My Computer ->Proprietati, in dreptul la-> Tip sistem iti arata cati biti are windowsul tau.
Pentru placa video intra in Start ->run ->dxdiag -> in fereastra care se deschide da click pe tabul Display (stanga sus), fa un print screen si posteaza aici.
Mai intra si in Start ->sun -> msconfig ->aici da click pe tabul Startup -> spune-mi ce programe ai bifate acolo (doar cele bifate)
Posteaza printurile, ma intereseaza! Placi video de 2 GB sunt ''enspe mii de feluri, vreau numele placii si numarul versiunii de driver.
CUM FACI UN PRINT SCREEN? Te duci la pagina respectiva si apesi tasta PrtScr sau Print sau End (dreapta sus)apoi deschizi Paint si dai ''Lipire''(sau Ctrl + V ) ->o sa-ti apara pagina acolo->dupa care o salvezi in format jpg sau png. Daca ai windows 7 mai ai si varianta unui mic program care il ai deja preinstalat ->SNIPPINGTOOL (il cauti in START). Acum pentru a obtine si un link pentru pagina respectiva incarci acea poza aici http://imgur.com/ si dupa incarcare iti va rezulta cateva linkuri (tu il copiezi pe al doilea din stanga sus -> Direct Link (email & IM)) si il postezi aici (daca vrei sa arati poza cuiva ii trimiti acel link)
De asemeni si din STARTUP vreau tot. Altfel nu te pot ajuta decat cu povesti! Antivirus nu ai?
Pai cum sa-ti spun pasii ca sa mearga daca nu imi dai detalii! Ce sa-ti spun sa faci? POVESTI? De exemplu vreau sa verific driverul video, vreau sa vad versiunea ->cum sa verific daca nu imi dai nici un detaliu?
Vreau sa vad toate programele bifate din Startup! Mi-ai zis vreo cateva, a trebuit sa te intreb eu de antivirus! Acolo ai mai multe si trebuie sa stiu ca sa-ti spun ce sa debifezi, dar cum sa-ti spun ce sa debifezi daca nu stiu care sunt bifate?!
Eu te ajut dar fara detalii NU POT!
Incarca pozele aici http://imgur.com/
si da-mi linkul de la ele in privat sau cum vrei, se poate si aici.
Http://eduardedy7456.imgur.com/all/ asta la pc pe laptop merge
Omule ma intereseaza NUME!
Sistem de operare....pe ...BIT
Jocul e original?
Placa video nu ma intereseaza daca e de 2 GB ma intereseaza NUMELE ei.
Daca ai facut update, ce versiune de driver ai instalat?
Banuiesc ca 4 GB este memoria RAM desii nu se specifica la intrebare.
SCRIE CLAR, sa nu mai fac dublu post!