| EdyEdyson a întrebat:

Salut, La world of tanks, ce munitie este mai buna cea cu penetrare mai mare sau cea cu damage mai mare?

Răspuns Câştigător
| Bobby711 a răspuns:

Depinde de ce tanc folosesti de exemplu tancurile medii de t9-10 au apcr ca munitie standard (nu toate) apcr de obicei la tiere mai mici gen 4-7, 8 e gold si are penetrare mai buna decat standard care e ap unele tancuri folosesc heat ca premium care are de obicei penetrare mai mare insa e foarte slaba daca tragi undeva unde are spaced armor insa nu toate tancurile au asa ceva de obicei la tiere mari in general pe lateral insa bine inteles ca depinde in ce tragi cu heat tragi in fata tancului unde are armura cea mai groasa si un are spaced armor. Daca vrei sa faci mai mult dmg atunci tragi cu he insa au penetrarea foarte mica nici ca nu te gandesti sa tragi cu he intr un ht sau medium ori un td cu multa armura pentru ca nu cred ca vei face mai mult de 100 dmg insa din moment ce nu stiu ce tancuri ai nu am idee exista si exceptii de la regula oi, kv2, t49, pz4h,m4. astea au tunuri de calibru mare chiar daca dai de ceva cu armura buna vei face mereu dmg mult mai ales daca tragi intr un weak spot sau unde are armura putina sau daca e un tank cu putina armura poti sa il omori din prima. Cu he tragi in artilerii sau in tancuri pe care nu le poti penetra nu vei face mult dmg dar macar tot faci sau in cazul in care inamicul tau are gen 20-40hp ramas pentru ca daca tragi cu he vei face mereu dmg cu alea normale poate ai le ricoseaza. Presupun ca esti nou in wot daca vrei ceva cu tun puternic ia oi sau kv2 si tragi cu he nu cu ap sau poti sa faci td-urile rusesti sau cele germane poti sa vezi cata penetrare are cand intrii sa realimentezi cu munitie de obicei ai 3 feluri de munitie sub fiecare scrie cat dmg si pen are.

| EdyEdyson explică (pentru Bobby711):

Salut, nu nu sunt nou pe wot, dar sunt un pic in urma si am trecut o alta generatie de tancuri si am ajuns la generatia a 5-a. Daca vrei putem sa tinem legatura si jucam.

| Bobby711 a răspuns (pentru EdyEdyson):

80% din tancurile mele sunt intre tier 7-10 am doar cateva tancuri premium de tier 5 si 6 acum joc mai mult cs go si nu prea mai am timp de wot cand intru incerc sa fac x2 la t49, lor, ferdi in general astea mai mari iar din moment ce tu ai tier 5 nu o sa pot sa intru cu ele prin urmare daca vrei sa jucam cu tiere mici nu ma deranjeaza insa nu o sa joc cu tine mai mult de 3-4 meciuri cand intru+ca nu am o ora anume cand intru joc cand imi vine cheful si probabil ca nu o sa ne intalnim prea des poate sa zic ca undeva intre 2-5 pm ma vei gasi in joc. Da mi numele tau sa iti dau cerere de prietenie si intru maine in intervalul ala de timp.

| EdyEdyson explică (pentru Bobby711):

Da nici eu nu am un interval de timp cand intru... am si tier 6 cel mai mult. ediedison213. am si cs go. Vedem noi.

| Bobby711 a răspuns (pentru EdyEdyson):

Ok te add o sa intru pe la 1 o sa iti apara numele meu cand deschizi jocul si dai tu accept.

4 răspunsuri: