| Hasss a întrebat:

Salut lume...

Am o problema in legatura cu fifa happy

Deci joc fifa de prin 2007-2008... si de atunci pana acum am jucat toate "fifele" de la 2002-2014... dar problema e ca sunt blana la fifa laughing nu pot sa leg o pasa frumos joc numai pe viteza adica apas "E" in blana si fug pe tot terenu de zici ca-s iepure laughing goluri dau numai din suturi la nimereala sau centrari atat nu pot intra frumos in centru sa joc o pasa frumos

nu vreau sa invat scheme si alte prosti vreau sa joc fifa normal simplu si bine

la fifa 14 mai mult de profesional nu pot daca dau la world class iau bataie la legendary numai spun

Joc fifa destul de mult timp 3-4-5 ore pe zi cand am chef si mai mult dar degeaba sad

Va rog explicati-mi si mie cum joc mai bine sau cv tutoriale cum ati invatat voi m-am saturat de aceeasi tactica pe care o am

Dau funda promit!

1 răspuns:
| awspam a răspuns:

Daca ar mai face astia jocuri macar 5% din cata pasiune puneau prin ani 98-05 am fi undeva dar pe ei nu ii intereseaza asta ci ideea sa fie comercial, grafica buna si restul cum da al de sus, partea de script au lasat o ultima, nu doar tu te plangi de ce apare, inclusiv soocer 95 ala cu 5 -5 pe teren era mai tare scriptul la joc si felul cum alergau pe teren decat acum, sau complicat sa faca un psss si pline de buguri, deci uita parerea mea de jocuri