Salut! Interesant ca mai vezi romani care joaca mmo-uri, bineinteles, in afara de metin 2... Daca vrei niste mmo si gen wow, eu momentan joc Aion pe un server de pvp. Daca iti doresti un joc care este f2p,ar trebui sa-l incerci.Dar, daca ai si un buget maricel in buzunar(ca mine)poti sa-ti iei Guild Wars 2.Acum,am revenit pe original in wow(dupa 2 ani pauza)si pot spune ca este multumitor ce vad acolo,comunitate de treaba,lume amabila,etc.
Deci,daca vrei un joc pe gratis, incearca aion, dar daca vrei sa joci un joc care sa te faca sa te simti bine, ia wow, pentru ca jocul asta....cum sa-ti zic...v-a ramane in topul preferintelor Mmorpg-urilor pentru multi ani.In curand va mai aparea Blade and Soul.Si pentru ca ai specificat ca nu ai un avion sub birou, astea sunt cele 3 jocuri care ti-ar rula. Sper ca te-am putut ajuta.
Genul wow iti recomand rift, e si f2p si aduce anumite inovatii care in wow deja sunt prea vechi, gen shared loot, shared xp, instant group, eventuri de omorat demoni in lume si alte chestii misto
horyxyz98 întreabă: