Daca questurile au coloare gri nu o sa iti dea nimic, verde iti da putina, galbena putin mai mult ca verde, portacalie iti da foarte multa iar cea rosie iti da foarte multa dar nu e pentru lvl tau.
Culorile questurilor sunt in functie de lvl tau.
Gri apare cand ai q de lvl mic in comparatie cu lvl tau si nu primesti xp
Verde ai trecut deja de lvl acela(esti cu cateva lvl mai mare decat cerinta q) dar iti da experienta(xp)
Galben e pentru lvl tau, adica il poti face si primesti si xp bun
Portocaliu e pentru questuri cu cateva lvl mai mari, dar le poti face
Rosu este pentru lvl mult mai mari decat il ai tu, si singur nu le poti face
in legatura cu monstri, daca tu ai 20 si omori monstri de lvl1-16 nu o sa primesti mai nimic(poate putin xp de la cei de lvl 16).Du-te in zone pentru lvl tau, cauti pe google wow zone lvl si gasesti.Pe ce server joci? succes
Am omorat monstri de 20 si tot nu imi dadea xp.
Poate a fost lag, sau a cazut serverul lor si din cauza asta, bara de experienta iti apare(eu am jucat alianta, si stiam ca era un nene pe langa boss-ul din stormind city care iti punea bara de experienta in pauza, pute-ai sa faci oricate q dar nu primeai experienta).
Esti 100% sigur ca nu iti da putina experienta? poate nu observi tu, incearca sa omori mai multi sa vezi daca iti da ceva. Poate serverul pe care joci iti da foarte putina experienta pentru kill si quest, de exemplu sunt servere care au experienta normala(x1) sau o au mai mare(x3, x10, x20)
DavidAndrei33 întreabă: