| Coslegeanu a întrebat:

Salut, ma scuzati pentru categorie dar nu stiu unde trebuia in alta parte. Am si eu o problema cu calculatorul. S-a intamplat ca acum 2 saptamani sa bag windows-ul. L-am bagat toate cele bune cand intr-o marti mi-a oprit netul fiindca s-a intamplat si am uitat sa-l platesc. big grin. L-am platit pe sambata acum 2 sapt. si a mers din nou. Cand sambata seara FURTUNA. S-a luat curentul ba venea (prost am fost ca nu l-am scos cu totul de la prelungitor din priza). A doua zi ii dau drumul, nu mergea modem-ul. DSL intermitent thinking L-am lasat o zi 2 ca nici la cei de la mine din sat nu le mergeau,zic na e de la cablu. Cand a treia zi aud pe la piticii astia,la vecini de dinaintea mea si dupa mine ca le merge, tocmai mie din mijloc nu. Am sunat la romtelecom, au venit cu modem nou, pac se conecteaza si la wifi telefonul dar numai LAN 1 nu e... el ar fi zis placa de retea arsa, dar beculetul ala verde din spate merge. Asta seara imi da un prieten un cablu cu 2 capete USB bag in toate alea nimic....nicio conectare la net. Cand ma uit la sursa nu se mai invartea ventilatorul. posibil de la praf nu stiu...dar pe mine ma intereseaza NETUL. Daca vi s-a intamplat vreun caz asemanator, va rog orice. Dau funda. Multiumesc.

Răspuns Câştigător
| AgathaRo a răspuns:

Nu stiu ce legatura are instalatul de windows cu partea de hardware.
Acel cablu care ti-a adus-o prietenul tau este cablu de retea (ethernet) cu 2 mufe rj-45.
Pe scurt : schimba sursa de curent si cumpara o placa de retea investitie de 50-60 lei.

1 răspuns:
| adybutterfly a răspuns:

Este arsa o siguranta din sursa sau placa de retea, a venit un soc puternic de tensiune ceea ce ai spus mai si una din ele a cedat, chiar daca are aprins ledul verde nu inseamna ca este nefunctionala!