Atunci îți merge.
O informație necesară : jocul e compatibil doar cu 10% din calculatoare/laptopuri. Dacă îți sacadează, deși îl lași pe Auto, să ști că e vina jocului. Eu am un i3 cu placă video de 2 GB și dacă-l pun pe Auto jocul se pune pe High (aproape pe maxim). Din păcate, îl las pe Mediu fiindcă sacadează ca și cum aș avea placă de 1 MB.
Vezi dacă poți să-ți faci update la placa video.
Lasă-ți pe Automat „Automatic Update"-urile din Control Panel (undeva la Security) și în scurt timp ți se va face update automat.
Mersi,de far cry 2 de zici, oricum ai funda
De Far Cry 2 ce zici?
Pai si atunci cum imi merge Mw3 pe medium?
Cu vsync dezactivat, fara umbre si fara spectaacular map si anti analising
Dacă îmi spui ce placă video ai atunci îți spun. Poate fi Intel HD Graphics 2000+ și atunci ar trebui să-ți meargă, chiar dacă e integrată pe procesor.
Soluție mai simplă :
Intră pe CAN YOU RUN IT (www.systemrequirementslab.com/cyri).
Apoi scrie jocul acolo și dă Enter.
Îți vor apărea 3 "butoane", tu dă să-ți scaneze calculatorul. Nu te îngrijorat, se va uita doar ce procesor, placă video și memorie are calculatorul.
La sfârșit îți va spune ceva de genul :
Minimum Requirements: OK
Recomanded Requirements: NO
Mie atata imi scrie Intel R 4 Express CHipset Family, atat...
Voiai să zici NFS Most Wanted 2, 3 nu există. Pentru acest joc nu îți trebuie o placă video performantă. Mai ales că-ți merge doar pe mediu, nu cred că-ți merge GTA 4.
Modern Warfare 3!
OK, scuze. Data viitoare nu mai prescurta. Se poate înțelege greșit.
Dar oricum, vezi dacă-ți merge jocul pe „Can you run it".
E sigur, iată adresa :
http://www.systemrequirementslab.com/cyri
M-am uitat si imi zice ca trebuie sa-ti upgradezi placa video si processorul i9n rest totul e bine, iar la placa video am toate alea bifate cu verde.ce zici?
Probabil și Far Cry 2 merge. Verifică orice joc pe
www.systemrequirementslab.com