Cu W7 64 de bitzi 4 GB o sa fie foarte la limita. 6000+ ul e mai slab decit un core duo, dar nu cu foarte mult. Depinde cum ai noroc... ce placa video ziceai ca ai?
Probabil o sa fie sub cerintele minime dar o sa mearga cumva. Ai macar 6 GB de ram? Ce placa video?
Nu e gta 5 pe pc...
Gresit. Degeaba te uiti la numarul de megi. Uita-te si CE PLACA are specificata acolo. Uite recommended:
Recommended:
Processor: Intel Core 2 Quad 2. 4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz
Memory: 2GB (Windows XP) 2.5GB (Windows Vista)
Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870
Nici cu procesorul nu prea intri la recommended, iar la video cu chiu cu vai, sa zicem ca a ta nu ar fi cu foarte mult sub un 3870, desi am impresia ca si-o ia masiv.
Da, mosule. DDR2, ziceai. Muci. Am avut un HD 4770 cu 512 MB GDDR5 din primavara lui 2009 pina prin ianuarie anul asta cind a binevoit sa se prajeasca. Aia stergea pe jos cu a ta in orice scenariu imaginabil, insa deja incepuse sa isi arate virsta in unele situatii, chiar daca o pastrasem dupa ce am trecut de la X2 4000+@4600+, HDD si doi gigi de ram la i3, 8 giga si SSD. Uite la asta ce jalnic se misca - http://www.youtube.com/watch?v=RbieCH7wcWc. Ca idee, am facut un benchmark la GTA 4 cu i3-ul de care ziceam mai sus si GTX 750 Ti, placa pe care o am acum (modelul SC de la EVGA), si mi-a scos undeva pe la 50-60 fps parca cu totul la maxim in 1280X1024. De la un X2 pina la i3, chiar si ceva mai vechi cum e al meu (i3 2120), diferenta e colosala.
Deja nu mai face fata, din pacate. Recomandarea ti-o fac in functie de buget. Buba e ca trebuie' sa schimbi toata platforma. Chiar daca am tot avut AMD timp de vreo 15 ani, in momentul de fata as merge pe Intel daca discutam despre un sistem pe care se mai si joaca jocuri decente, nu bau-bau-ri de-alea de pe Facebook. Pentru net/office low budget, as merge 100% pe AMD, proacele astea noi cu video integrat si placi de baza mai ieftine de 150 RON sint superbe pentru scopul asta.
User252426 întreabă: