WTF Acum imi dau seama ca tu habar nu ai despre ce vorbesti. Macar nu mai zice aberatii din astea ca poate altii care nu stiu te cred. Ce dracu' treaba are antivirusul cu jocul?!
Cerinte minime de sistem Medal of Honor: Warfighter
Viteza Procesor: Intel: Dual Core – 2.0 GHz / AMD Athlon X2 4000+
Memorie video: 512 MB = nVidia GeForce 8600 / ATI Radeon HD 4650
Memorie RAM: 2 GB
Spatiu HDD: 20 GB
Sistem de operare: Windows XP – Windows 7
Cerinte recomandate de sistem Medal of Honor: Warfighter
Viteza Procesor: Intel Core 2 Quad 2.13 GHz / AMD Phenom 9650 Quad-Core
Memorie Video: nVidia GeForce GTX 260 / ATI Radon HD 4870
Memorie RAM: 4 GB
Spatiu HDD: 20 GB
Sistem de operare: Windows XP – Windows 7
deci uitate la cerinte si vezi tu!
Stiu si eu cerintele de sistem dar nu ma pricep la ele
Nu il mai mintii doar ca sa iei tu funda. Eu nu cred ca o sa ii mearga. Si daca i-ar merge, s-ar misca foarte, foarte prost.
Nup am avut un pc forte slab si a mers cool a avut placa video incorporata de 512 mb slaba fara 3d si a mers cool si fara dual core si eu zic de Medal of honor nu de farcry 3 sau uitate si tu la ce zice el ca are in pc si la cerintele minime
Stiu cerintele minime. Pe placa aia video zic sigur ca nu i-ar merge. Poate decat daca jocul e extrem de bine optimizat.
Ia merge dar nu se va pedea ca pe nividia geforce versiunea noua
sau ati radeon versiunea 2012
Sa zicem ca i-ar merge. Se va vedea prost si i se va misca prost. 20 fps, poate nici atat.
hai ca se va vedea fain si va merge fain daca inchide antivirusul etc
Pai jocul va avea lag
si sa inchida toate programele din bara sa nu aiba lag sau daca totusi n-are lag eu cred ca i va merge graica cam fain pentru ca are placa video de 725 mb si jocu cere 512 deci va avea niste avantaje si lag poate unde vor fi multi oameni
Nu te mai chinuii. Cerintele minime cer placa video de 512 mb, dar Ati Radeon HD 4770. Nu conteaza neaparat cati MB are placa, conteaza ce placa e. Habar n-ai ce spui, mai bine taci.
Bogdan_Mafiotu_1991, ca sa clarificam, jocul nu cred ca ti-ar merge. Nu te lua dupa Markeww1997, ca habar n-are.
Esti un prost mi-am mai cumparat tot asa un joc de pe ce auspus unii ca imi merge si in realitate nu mi-a mers.Au zis asta ca sa ia funda. Mars
Imi pare rau dar nici far cry 3 nu o sa iti prea mearga...
Cel mai bine e sa te interesezi. Asa pe internet te poate fraierii oricine.
Pai daca vrei baga-l si incearca-l sa nu tot ne certami aici
Ok daca n-ai minte ai net descarcle mwa nu le cumpara
Eu scriu mai altfel asa scriu eu de ex : ew mwa
maca 1 eu piratez si ies mai ieftin
Nfs undercover nfs shift F.E.A.R Nfs Run si multe altele
12 si ma pricem cred de 100 de ori mai bine ca tine la calculatoare pe mine m-a invatat macar cineva si daca te pun sa piratezi Crisys 3 il iei in 100 de ani nu te pricepi nici sa schimbi rami
IsAlexx11 întreabă: