| The4Ever a întrebat:

Merge sa te joci jocuri multiplayer(ex: league of legends, tf2 etc) cu ajutorul stick-ului de internet?

Răspuns Câştigător
| Jipa95 a răspuns:

Da normal cum sa nu mearga? Dar ai grija sa ai destul semnal pentru o viteza cat mai buna, nu de alta, dar sa nu ai lag!
Bft! happy

| The4Ever explică (pentru Jipa95):

Intreb deoarece incep liceul si eu sunt de la tara si trebuie sa ma mut la oras.
Ma voi abona la Orange, cosmote sau RDS, inca nu m-am decis, dar cred ca la Orange deaorece are si 4G.
Am vorbit si cu cineva care e bun la calculatoare si mi-a spus ca nu-mi va merge sa ma joc straight face.

| Jipa95 a răspuns (pentru The4Ever):

Ba da, va merge am avut si eu un stick de la Digi, si mergea brici. Acum faza e sa ai sticku macar peste 2mb viteza de downloand. In lol nu se va simti o mare diferenta fata de conter strike sau metin 2, care sunt ceva mai pretentoase atunci cand vine vorba sa le joci online. Dar, ca sa te invat ceva si sa nu stai cu stck-ul in laptop mereu sa il urci undeva mai sus, iti recomand achizitionarea unui cablu gen : http://www.pcgarage.ro/......75m-white/ unde la un capat intra stick-ul, iar celalalt capat intra in laptop. Un cablu de genu este de la 2 metrii, pana la 5 metrii si poti conecta stick-ul la acel cablu si il poti urca ude va sus in casa, sau pe afara, crede-ma ca vei avea un semnal foarte bun;)

3 răspunsuri: