| Ciobanu_Andrei_1998 a întrebat:

Salut,mi-am cumparat recent un laptop si vreau sa inversez placile video.Am un GeForce Gtx 950M,si un IntelHd Graphics Family.
Acum faza e ca Ge Force e folosit pentru Render iar Intel pentru Display, iar jocurile gen Dark souls 3 sau The Witcher 2 imi merg super nasol si cu specificatiile la low.Trebuie sa modific dispay-ul la joc 800x600 ca sa imi mearga decent. Daca aveti idee ce as putea face, va rog sa imi dati un sfat.
PS:Alte specificatii ale laptopului
Memoria ram 8 GB

Răspuns Câştigător
| Wr3nch a răspuns:

Yo. Man, cand vrei sa lansezi jocul, daca ai Windows 7, ( poate merge si la celelalte) da click dreapta pe shortcut si uita-te dupa run with graphic device. Da acolo click stanga si alege Nvidia graphic device.

1 răspuns:
| Iancu_Silvan_1996 a răspuns:

Salut! Acest lucru este imposibil. Gtx ul tau este folosit in permanenta atunci cand deschizi un joc, deci, aceasta este adevarata performanta a laptopului. Poti incerca, daca laptopul iti permite acest lucru, un overclock la placa video folosind programul EVGA Precision X. Dar ai grija, daca nu stii ce faci mai bine las-o asa! Oricum, pentru gaming iti recomand placi video de la 980m in sus sau si mai bine, un PC. Bafta!