| Stan_Radu_1979 a întrebat:

Mi-am descarcat metin2 hammer, mi-a mers un timp dupa care nu mai mergea sereverul, dadea eoare. L-am dezinstalat, pot sa il instales din nou?

Răspuns Câştigător
| An3treiu a răspuns:

Fii atent zi-mi ce antivirus ai si linkul este aicia si daca este fam o poza la eroare sa vad http://www.hammerm2.com/download.html BAfta da te rgo fam o poza la eroare daca e din nou sau daca e incerca se opresti antiviruslu timp de 1 ora sa zicem adica pana intri in joc il lasi sa se instaleza fara ca anivirusul sa fie ACTIV

8 răspunsuri:
| MonkeyBoy a răspuns:

Da poti! Il mai descarci odata. Dar din cate stiu Hammer s-a inchis.

| Stan_Radu_1979 explică (pentru MonkeyBoy):

De cand e inchis?

| MonkeyBoy a răspuns (pentru Stan_Radu_1979):

Eu m-am jucat mai demult si se inchisese dar acum nu stiu.

| An3treiu a răspuns:

Da il poti instala dar acea eroare poate fi urmatoarea sistemul de operare, nu ai cerintele minime pentru a juca sau nu te lasa antivirus eu cred mai mult ca nu te lasa antivirusul daca este imi poti face o poza sa vad ce fel de eroare este! sau daca sunt problemele acestea si ar rezolvat nu mai trebuie bafta multaa!

| Stan_Radu_1979 explică (pentru An3treiu):

Salut! Imi mergea dar de cateva zile nu mai mergesad nu are nici o probleme doar imi dadea eroare la server. Acum mai in doar shortcut-ul dar daca dai click pe el imi apare eroare deoarece nu e instalat. Cum as instalez deci?

Merci!

| An3treiu a răspuns (pentru Stan_Radu_1979):

Funda plizz big grin

Da zi cum să îl reinstalez şi îţi dau. tongue

| An3treiu a răspuns (pentru Stan_Radu_1979):

Fii atent zi-mi ce antivirus ai si linkul este aicia si daca este fam o poza la eroare sa vad http://www.hammerm2.com/download.html BAfta da te rgo fam o poza la eroare daca e din nou sau daca e incerca se opresti antiviruslu timp de 1 ora sa zicem adica pana intri in joc il lasi sa se instaleza fara ca anivirusul sa fie ACTIV