Frate, la ce PC ai poti juca tot ce vrei tu la ultra. Ar fi tare Battlefield 4, COD Ghosts, GTA V(o sa apara in primavara, asta o sa fie cel mai smecher joc), Euro Truck simulator 2, TDU 2, City car driving. Funda?
Uite pc unui prieten de-al meu ce jocuri sti pentru el? cu procesor Intel® CoreTM i7-3960X Extreme 3. 30GHz, 16GB, 2TB, nVidia GeForce GTX 690 4GB, Microsoft Windows 8
Uite pc unui prieten de-al meu ce jocuri sti pentru el? cu procesor Intel® CoreTM i7-3960X Extreme 3. 30GHz, 16GB, 2TB, nVidia GeForce GTX 690 4GB,
Multumesc pentru funda. Cam aceleasi care le ai si tu. O sa le jucati la fel doar ca peste vreo 3 ani o sa se vada diferenta dintre al lui si al tau.
Mersi pentru cod ghost
Sa vezi cum o sa fie GTA V, jocul o sa rupa tot, si la ce PC ai poti sa il joci chiar la ultra.
De abia astept gta 5
Auzi mai am un laptop ceva mai vechi uite specificatile:Intel core 2 duo 2.37 1gb ram placa video 256dedicat 240 normal ce jocuri sti?
Putine jocuri. Laptopul e depasit rau. Mai bine il vinzi si ramai cu PC-ul ala smecher. Incearca un NFS mai vechi( vren World, sau mai vechi), sau un GTA San Andreas, in orice caz jocuri vechi, nu ai ce juca pe asa ceva.
E da-l de laptop raman pe pc la call of duty si gta 4
Mai bine il vinzi si ramai cu bani sau daca vrei neaparat sa ai laptop i-ati altul ca nu prea ai ce face cu vechitura aia.
Nu ca laptopu il iau pe la prieteni si de asta ziceam
Pai de aia, vinde-l si i-ati altul. Nu foarte performant, sa mearga jocuri ok, de ex eu am un HP 4530s.
Eu am HP 4530s modelul ala bun cu Intel core i5
Dupa tine cam ce jocuri misto sti?
X-men origins wolverine, the prototype 1 si 2, spiderman toate jocurile, batman toate sunt o gramada