| YoChriss a întrebat:

Mi-ar rula bine Battlefield 3 macar pe low cu:
Procesor: Intel Pentium Dual Core 2. 5ghz (E5200);
GPU:Nvidia GTX 650 OC 1GB GDDR5;
RAM: 3GB DDR2.
Sau daca placa video este prea puternica pentru acest sistem, spuneti-mi cum va rula pe un Nvidia GT 730 2GB DDR3, si cam cate FPS-uri voi avea in ambele cazuri. Nu vreau raspunsuri cu site-uri (gen CYRI). Funda?

14 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Procesorul e trecut vai de el. Tu crezi ca sintem noi muma omida sa iti spunem cu cite fps-uri o sa ruleze? Nici macar nu ai zis la ce rezolutie, ce Windows ai, etc. Trebe' schimbata toata cosmelia.

| YoChriss explică (pentru KodrutZ):

Windows 7 Ultimate 32 bit, rezolutie 1920x1080 sau 1280x720, drivere la zi. Macar spune-mi cat de bine imi va merge cu GT 730.

| KodrutZ a răspuns (pentru YoChriss):

Nu stiu breh, procesorul e foarte slab pentru asa ceva. Plus ca 3 gigi si W7 Ultimate... sa fim seriosi. Lasa prostiile. Si vezi ca 730-ul e mult mai slab ca un 650. Voila - https://www.youtube.com/watch?v=4_5JrB7z_FI - deci daca ii dai destul ram si un procesor cit de cit, merge ca uns BF 3 pe un gtx 650.

Ce-mi arati tu acolo e de la un pc cu 8 gb ram si i3. Si daca ar fi sa pun alt Windows (tot 7) ce mi-ai recomanda si care sunt diferentele dintre el si Ultimate.

Nu iti recomand nici un alt 7 la ce ai tu acolo. Ala e sistem de XP. Stai, XP e mort. Ala acuma e sistem de Linux sau de donat cuiva. Pai da, are 8 gigi de ram si i3, dar aceeasi placa video. De unde rezulta ca la tine buba e procu si ramu'.

| SilviaDulcik a răspuns (pentru YoChriss):

Daca ai placa de baza cat de cat, faci un OC la procesor, il duci la 3.2 ghz si cu GTX 650 o sa functioneze cu detalii medii pe FullHD cu cadre pe secunda intre 25-40.

| KodrutZ a răspuns (pentru SilviaDulcik):

Hahaha, in ce film ai vazut tu treaba asta?

Deci, revenim la intrebare: Va rula macar pe low acceptabil?

Revenind la raspuns, nu stii pina nu incerci. Cit de greu e sa il instalezi si sa vezi?

| SilviaDulcik a răspuns (pentru KodrutZ):

Am testat eu. Cand mi-am cumparat GTX 550 Ti, am facut test si la Battlefield 3 (acum nu sunt sigura daca inca aveam e5200 sau deja il schimbasem cu e8200).

Pai 550 Ti e cu totul alta mincare de peste fata de 650 sau 730, ca sterge pe jos cu amindoua.

| SilviaDulcik a răspuns (pentru KodrutZ):

GTX 550 TI = GTX 650 din cate am vazut prin teste.

Depinde de test... http://gpuboss.com/gpus/GeForce-GTX-650-vs-GeForce-GTX-550-Ti - in viata reala, s-ar cam putea ca in multe teste sa i-o dea peste bot la 650 fara drept de apel.

| anonimguy3 a răspuns:

Un procesor nou si inca 1GB ram macar si ar merge. GT 730? Serios? Aia e o petarda esuata.