| Adrian1457355 a întrebat:

Salut, mi s-a spart contul de steam. Și am reușit sa îl recuperez 4 zile mai târziu. Azi am primit vac ban ca cică am jucat cu coduri cs go. Eu nu am jucat, înseamnă că cel care mi-a spart contul a jucat.
As putea sa scap cumva de vac ban în acest caz?

Răspuns Câştigător
| StefanDrg a răspuns:

Fa ticket support la steam si explica exact ce s-a intamplat si asteapta si vezi ce zic ei. Altceva nu prea poti face

| Adrian1457355 explică (pentru StefanDrg):

Am făcut acum sper sa mi-l scoată ms

| StefanDrg a răspuns (pentru Adrian1457355):

Daca nu. Faci alt cont de steam si cumperi din nou prime la cs go care e free acum. Puneti parola grea lunga si salveaz_o in notepad sau pe foaie sa nu o uiti. Si puneti nr de tel si aplicatie steam pe smartphone cu autentificare cu cod unic. Eu asa am. Greu de spart

| Adrian1457355 explică (pentru StefanDrg):

Da am primit răspuns acum și cică e vina mea ca eu ptreebuia sa asigur securitatea contului. Ceea ce nu înțeleg eu e cum dracu mi la spart dca eu aveam și aplicația pe mobil. Ca eu de aia ma oftic ce securizare mai mare puteam s aii fac ca nu înțeleg

4 răspunsuri:
| vilaflorin a răspuns:

Ăsta mi s-a întâmplat.și mie ideea e ca dacă faci ticket acestea o sa Îți răspundă cu "tu răspunzi de contul tău și ca au toleranta zero" îmi pare rău pentru tine dar mai degraba Îți faci un cont nou