| Massiv3 a întrebat:

Salut, n-am mai pus o intrebare de ceva timp, dar uitati ca a venit inca una :))))
Deci, am instalat Euro Truck Simulator 2, cand intru in el am vreo 60-80 FPS, dar cand sa joc, pff am vreo 1, 2, 5, 7 FPS... nu stiu daca ma puteti ajuta. Pun o imagine cu pc meu;) :D
Sper ca o sa ma puteti ajuta din nou zic asta :). Hai, salut sper sa raspundeti cat mai repede;); D http://imagizer.imageshack.us/v2/1600x1200q90/908/6Yraio .png Display Adapters:Intel(R) Q965/Q963 Express Chipset Family :) :D;); D

Răspuns Câştigător
| maxbio a răspuns:

1) Tu ai 1 gb ram si windows-ul tau e instalat pe 64 bit ceea ce inseamna ca el iti foloseste mult din ram.
2) Ai un procesor slab. Si daca spui ca ti se misca in 5, 7 fps-uri inseamna ca si placa video e slaba. Pentru a obtine un fps putin mai mare da-ti graficile pe low.

| Massiv3 explică (pentru maxbio):

Multumesc pentru infomatii, am dat pe low, dar tot la fel, o sa-mi cumpar eu pe parcurs un pc mai bun, sau piese

| Massiv3 explică (pentru maxbio):

Ms pentru informatiile primit, o sa-mi cumpar pe parcurs un pc mai bun, am doar 12 ani de unde bani =]]. Am dat pe low da tot asta, dar am zis, o sa-mi cumpar eu unul nouwinking

| maxbio a răspuns (pentru Massiv3):

Mult noroc!

9 răspunsuri:
| Gam3rYT a răspuns:

Din cauza la PC e slab. Dal pe low poate merge bine.

| Gam3rYT a răspuns:

Incearca si dupa sa nu uiti de funda