| MarKo0 a întrebat:

Nu de curand mi-am cumparat un Samsung Galaxy S4 Fake.Eram chiar multumit de el pana intr-un timp.Am descarcat niste jocuri,,casual,, gen Subway Surfers si Temple Run si imi intra in ele, dar cand dau play imi iese din joc la homescreen fara nici-un crash sau mesaj, ceva.Acest lucru mi se intampla APROAPE la toate jocurile, Ma gandesc ca daca nu as avea cerinte de ele nu mi-ar mai intra deloc in joc, sau as avea lag.Alt lucru care ma enerveaza este memoria.Imi arata ca am 16GB liberi si 2GB ram,dar mi-am instalat Facebook si cand vreau sa mai instalez inca ceva din Google Play imi spune,, Nu exista destul spatiu pe dizpozitiv,, P.S:Am si card de 8GB in el. Ultimul lucru care ma enerveaza este faptul ca de fiecare data cand il sting sau in Reboot-ez limba mi se schimba automat in chineza.Versiunea de android este 4.2.2 iar modelul GT-I9500.
Cum as putea rezolva aceste probleme? Are nevoie de o resoftare? Un update la amdroid? Root? Va rog nu imi spuneti ca n-ai ce-i face e replica, e proasta si chestii din astea pentru ca acum l-am cumparat si n-am ce-i face, ma chinui sa rezolv macar o parte din probleme. AJUTOR!

3 răspunsuri:
| Felix_Remus_1990 a răspuns:

Chiar e un telefon prost..nu merita sa-l cumperi pentru ca piesele is mai 'diferite' fata de originalul.De asta nu suporta jocurile.

| MarKo0 explică (pentru Felix_Remus_1990):

Dar nimic din tot ce am scris acolo nu se poate rezolva? Adica, accept orice sugestie.

| Felix_Remus_1990 a răspuns (pentru MarKo0):

Pai..sincer nu cred ca ai vreo solutie pentru ca ii fake cum am mai zis.