Nelul nu esti bun de nimic am vazut toate raspunsurile tale la mai multe intrebare aproape la fel ca a mea dar u esti serios prost? Daca multi au problema asta nu mai zice sa descarce alt program exe ca nu va merge! Noroc ca am descarca bitdefender cel mai bun antivirus din lume si cu el mi l-am facut napoi dar u nu ai ajutat pe nimeni iti spun eu nu meriti nici funda nici vot
Imi vine sa plang la ce imi spui! Initial nu ai spus ca te-ai virusat ca un prost. Nu ai spus nici macar ca nu ai antivirus! Imi pare rau ca nu am avut globul de cristal la mine, sa ghicesc in el. Deci erai virusat si doar pe google chrome aveai problema cu ''is not a valid win32 application''. In general eroarea provine de la fisiere executabile corupte.
Motive posibile: download intrerupt sau cu erori, fisiere infectate cu un virus si blocate de antivirus, fisiere care au fost infectate si dezinfectarea lor a dus la corupere...
In momentul acela tu nu erai protejat de antivirus si eu nu stiam asta...dar ce sa mai vorbim! Daca nu stiai, iti spun eu -> DETALIILE CONTEAZA. Fara detalii nu ai cum sa primesti raspunsuri complete.
Heei, cine te crezi și care e rostul tău jignind si insultând un om care a vrut doar să te ajute? Dacă toți, în viziunea ta, sunt niște proști, iar tu te crezi atât de ilustru, de ce mai soliciți... ajutorul?
Există o vorbă care spune: cu cât e mai mică mintea cu atât mai mare e îngâmfarea! Știai?
Tocmai ai inventat "vorba" asta, nu?
Nu eu, ci un altul ! Aesop, sper să nu mă însel, dacă nu...să mă ierte de acolo de unde e!
Da, neluL, ai MARE dreptate, ai zis o vorbă înțeleaptă: "DETALIILE CONTEAZA" (în toate cele, aș adăuga )
Nu as fi vrut sa mai postez aici degeaba dar ma gandesc la tricoul ala...vine iarna, vin sarbatorile si nu am ce pune sub brad Sunt putini care stiu sa puna o intrebare pe site-ul asta, sa caute pe Google, nu mai spun.
Da măi, caro, tricoul ăla, bată-l vina! Oare are si mărimea... Moșului ?
Cred ca e universal dar nu mai conteaza daca e portocaliu!
Larisa1100 întreabă: