In situatia asta verifica CD-ul de instalare sa nu fie zgaraiat. Fa-ti altul dupa un CD bun. Daca nici asa nu merge s-ar putea sa fie o problema de hardware (placa video, HDD-ul, monitorul sau memoria).
S-ar putea sa fie si driverele dar eu cred ca e mai mult: un virus. Sterge tot ce ai pe HDD si reinstaleaza windowsul pe curat. Sau cumpara-ti un antivirus bun: Bitdefender, de exemplu.
Multumesc tare mult, dar din pacate nu este virus, inca nu am gasit problema, am pus si kaspersky, bitdefender, norton...nimic nu daseste, inca nu l-am formatat, desi ma gandesc sa nu fie de la windows, ceva stricat. Am sa mai caut variante
Am descoperit de unde era problema, nici prin cap nu imi trecea, era de la mouse. Folosesc un mouse whireless. Deci ramane sa schimb mouse-ul, l-am desfacut si nu e nimic in neregula la el, o fi vreo eroare pe la circuite, oricum multumesc mult
In situatia asta verifica CD-ul de instalare sa nu fie zgaraiat. Fa-ti altul dupa un CD bun. Daca nici asa nu merge s-ar putea sa fie o problema de hardware (placa video, HDD-ul, monitorul sau memoria).