| wolfhund a întrebat:

Salut o intrebare generala:
ce ati face intr-o apocalipsa zombii
funda la cel mai creativ raspuns

Răspuns Câştigător
| Karabatic a răspuns:

Daca ar fi apocalipsa zombie Mi-as face provizii de hrana(ciocolata la greu si suc,care sper sa-mi ajung sa impart si cu zombie,la familie nu dau nimic)iau periuta si-mi sap o groapa in care sa ma ascund(imi iau cu mine laptopul,telefonul,tableta,curentul vad eu de unde il obtin, cel mai probabil din gandaci, sau culeg niste frunze inainte, deoarece am auzit ca frunzele sunt energice). Zombii nu imi vor simtii mirosul deoarece ma voi unde cu lava incinsa, iar asa o sa am 2 beneficii, 1.ma apara de zombie, 2. imi arde cicatricele.
Eh si daca nici asa nu reusesc sa scap de zombie,imi iau telefonul si il sun pe Haryy Potter sau pe Merlin sa faca o vraja cu bagheta de plastic,ca e aia de lemn am rupt-o eu, o vraja cu o broasca mare care sa-i manance pe rand.
Si ultima mea idee de a scapa de zombie este sa fac un concurs trivia(ii iau la intrebari, pe rand, iar la fiecare raspuns gresit ii pun sa se arunce in vulcan ca la cat de prosti sunt sigur o fac, iar daca raspund correct le tai capu cu drujba si ma trezesc din vis de frica sa nu ma manance.

3 răspunsuri:
| MarioTm a răspuns:

As merge sa fac rost de un sniper, as lua niste provizii si m-am urca pe o cladire inalta si i-as lua la tinta happy

| Florian000 a răspuns:

Mereu m-am gandit la asta cu precenii mei. Pai in primul rand as forma un grup, apoi as cauta mancare, apa si resurse. Dupa m-as duce cu grupul ori undeva unde nu sunt zombii ori in camp.Si ca arme am lua daca am avea noroc pistol de la politisiti dar ca inceput as lua lopeti, furca si coasa.

| wolfhund explică:

Strategia mea ar fi de a sta intr-un oras mai mare cu cladiri inalte as face rost de azot si de motorina si as securiza pana sus tot cu un grup si de sus voi arunca sticlute de motorina si azot fiindca ele creeaza o eplozie foarte puternica si asa as securiza un orasel si as mai cauta cu o masina mai buna supravietuitori si am incepe sa zidim o fortareata iar altii sa stea de paza cu snipere si arme automate si asa am continua pana va disparea totul.