Salut,Deci ai vrea o echipa micuta pe care sa o ridici,din ce observ eu,pai Deportivo La Coruna,Villareal ( care a decazut total,fata de ce erau acum cativa ani ),Real Sociedad e intersanta,Ai putea sa iei echipa a doua barcelonei,si anume Barca B,sa ii duci in prima liga.
Iti mai recomand Torino ( Italia, dar nu Juventus ).
Poti sa incerci si Monaco din franta, sa ii readuci din nou ce au fost odata ( Au buget mare, deci nu stiu cat de mare va fi provocarea pentru tine )
Din Germania, 1860 Munich,ce zici,sa ii duci in prima liga sa detronezi rivala locala Bayern,Poti sa o aduci pe Koln sau Kaserslautern.
Anglia,sunt o gramada,Din championship,QPR,Wigan, Burnley, Reading ( care e super cool ), Nottingham forrest, eu in fifa 13 am jucat multe sezoane cu ei,Echipa de traditie care din pacate nu ii vad sa mai revina in BPL prea curand,insa e o echipa ce iti poate da satisfactii,La fel si cu Middlesbrough,echipa de tradtie poti sa ii iei pe ei,Din League One ( Anglia ),Poti sa o aduci pe Wolves,adica Wolverhampton.
Italia, franta nu te atrage? ( oricum ti am dat cateva exemple
Inainte sa alegi ceva, vezi la fiecare echipa ce jucatorii au si vezi daca iti plac echipamentele, cel putin eu daca nu au kit fain, ma plictisesc repede.