anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O sa trec direct la subiect, am o problema legata cu interentul cara ma sacaie.Sunt in Anglia si nu am telefon fix iar internetul trebuie sa mi-l pun pe stick, ok stiam eu ca nu o sa mearga asa de bine dar tot mai bun decat nimic.Ma duc la magazin cumpar un modem de ala My3 si il pun in calculator instalez merge mai bine decat ma asteptam spre surprinderea mea( nu am mai citit cartea aia care venea cu modemul) deci descarc eu un film si ce sa vezi, deodata nu mai merge internetul.Acesti nesimtiti iti blocheaza internetul dupa ce descarci 1 gb de informatie.Citesc in cartea aia in care pe prima pagina scria mare si colorat 10 lire pe luna iar dupa ce rasfoiesc bine cu un scris mic scrie in josul paginii "or until data expires" sau ceva in genu.NISTE HOTI! De asta va rog foarte mult cat mai multe optiuni sunt binevenite: Cum pot sa am internet platit la luna fara restrictie de memorie? Facand contract cu vreo firma? IMi puteti recomanda ceva va rog? si daca trebuie mai mult decat buletinul pentru asa ceva...Multumesc!

Răspuns Câştigător
| youmail a răspuns:

1. Anglia NU e Romania, asa ca Lipsestete de downlodat filme caci este si ilegal (foarte ilegal in Anglia chiar te poate aresta pe bune) si imoral.
2. Nu ei sunt Hoti, asa e normal, si la noi ai cam aceleasi oferte pentru telefonia mobila si internetul mobil. Practic dupa ce ca ei ti-au dat si tie din traficul lor de banda pe care l-ar putea vinde mult mai scump ca telefonie prin releele alea tu te apcui ca tot romanul sa tragi dupa net cat cuprinde.

3. asteapta sa se termine luna si ocupa-te de lucruri frumoase gen
e-mail, chat, web, youtube (dar cu portia), si cam atat.

4. Restrictiile se fac 'la ei, nu la tine' asa ca nu poti face nimic ce tine de tine.

5. Invata sa citesti inainte sa executi.

6. Nu ma astept sa primesc funda, sau vot desi toate informatiile de mai sus sunt perfect corecte, dar nici nu m-as supara daca mi-ai da.

1 răspuns:
| Marinush123456789 a răspuns:

Drepturile de autor sunt pedepsite la fel de grav atat in Romania cat si in Anglia.e un risc pe care mi-l asum. Oricum mi-am pus internet de la o firma serioasa si sunt foarte multumit descarc un film HD in 15 20 de minute.Stiu sa citesc.Salut!