1epinde de servar ce bonusuri 6/7 are
2aca bonusurile 6/7 sunt 10% puternic si 5%rezistenta contra o rasa, la aceste bonusuri as folosi SURA BM sau SAMAN pe BUFF
3:la razboinic ai nevoie pe{ coif de lv 41 rezistenta magie si puternic impotriva semi-oamenilor} {armura lv 70 rezistenta spada rezistenta doua maini si MAX pv} { papuci lv 54 rezistenta spada rezistenta doua maini Max PV daca prinzi si critica e foarte bine, dar in pvp rezistenta conteaza} {cercei lv 33 rezistenta spada rezistenta doua maini puternic impotriva semi-oamenilor rezistenta la otrava} {
colier lv 54 rezistenta spada rezistenta doua mani MAX pv } {bratara lv 54 rezistena magie puternic impotriva semi-oamenilor Max pv} { scut lv 61 Vultur contra razboinic puternic impotriva semi-oamenilor imun la necunostinta[asteas mai importante daca prinzi:Sansa de a bloca atacul corporal, INT sau CON Sansa de a reflecta atacul corporal e si mai bine] } { arma lv 75 otravita cu o paguba medie destul de mare, daca prinzi 40% daune medi e perfect pentru razboinic Aura }
4:pietre pe arma: puternic contra razboinic skills speed si patrunzatoare
pietre pe armuraV piatra eschivei si piatra grabei sau cum ai zice
5e toate itemele bonusurile 6/7 trebuie sa contina { puternic contra razboinic si rezistenta contra razboinic } Acest caracter e PVP contra razboinic, Si e pentru Razboinic aura. Daca mai e ceva de adaugat rog jucatori cu mai multa exp sa isi exprime parerea.
6:sper sa va ajute la ceva daca vreti sa aflati cum se face setul contra sura saman ninja lasati msg pe TPU
7:Va salut, scuze pentru micile Greseli de ortografie si de exprimare n-am mai verificat daca sunt
Iti propun sa-ti faci un razboinic,dar ar fi bun si sura daca iti place sitlul lui! Despre bonusuri trebuie sa pui PV,tare inpotriva deavolului, tare inportiva semi-om, aparare inpotriva sabiei si imun astea sunt cele mai bune bonusuri.Succes! Funda?
Ce treaba are deavolu cu sv PvP? mie imi place waru corp dar cu sura rup oricum eu de obicei pun full critic full human str cat pot iar pentru a putea rezista pun rezistenta magie fulger foc, aparare sabie 2 maini pumnal evantai clopot rez sageti( depinde de jucatori daca majoritatea is ninja pun pumnal mai mult si tot asa) si mai pun si rezistenta character