| axesmq a întrebat:

Salut preteni gameri! De curand m-am apucat de Assassin's Creed Unity, si la sequence 2 mission 1(cand din cate stiu trebuia sa fiu in inchisoare, pentru ca Arno a fost acuzat de moartea tatalui lui Elise) Imi da don't send jocul.Nu pot sa spun ca este de la grafica, sau ca imi merge greu jocul si PC-ul meu e praf..Imi merge pe Hight foarte bine, deci nu inteleg de ce mi-ar da don't send fix la o misiune. Vreau sa precizez ca jocul e piratat, poate din cauza asta.BTW,care este cerinta mea, cei care ati jucat jocul si sunteti pe aproape de misiunea aceea, puteti urca savegame-ul dvs(daca sunt oameni si mai mari ^_^) pe un site si sa imi dati linkul...Ma lungesc prea mult,dar daca nu stiti unde e savegame-ul, o sa va spun exact unde se afla, dar daca o sa primesc vreun raspun.Ty anyway

3 răspunsuri:
| Jipa95 a răspuns:

Savemygame.fr, intri pe site-ul acela, cauti Unity, iar pentru fiecare secventa/misiune in parte exista cate o salvare. O poti descarca pe care doresti tu.

| axesmq explică (pentru Jipa95):

Merci,cautasem aseara (stiam ca este un site asemanator) care are toate save-urile, dar nu am dat de nimic, doar de requesturi si intrebari cum sa rezolve lumea problema cu savegame-urile :\

| axesmq explică (pentru Jipa95):

Merci,cautasem aseara (stiam ca este un site asemanator) care are toate save-urile, dar nu am dat de nimic, doar de requesturi si intrebari cum sa rezolve lumea problema cu savegame-urile :\ PS. Am intrat pe site, nu gasesc nici un save pentru Unity, o sa mai astept. Daca mai stii site-uri unde as putea gasi save game-uri poti sa mi le scrii happy