| drakazor33 a întrebat:

Salut Prieteni,

De 4 zile am inceput sa joc metin2earth, mi-a zis un prieten de`al meu ca e misto, Bun! Let's Play!

Mi-am facut un ninja de lv 75, si eram in oras, aveam niiste iteme valoroase ca de ex: otravita+9 otele, posedata, si multe bratari si coliere cu bonusuri super.

Apoi m-am dus in padure sa bat. M-am plictisit si am iesit timp de 2-3 ore, dupa care am intrat iar sa ma duc sa ma creasca un baiat, cand vad, eram pe pod unde iti faci cont, eram gol, in depozit mai aveam 2 coifuri de lv 41+9, lingouri de 417kk si niste neinsufletite+9! Ma mir ca nu le-a luat!
Deci, intrebarea mea este cum a reusit sa imi afle parola, daca eu facusem contul in urma cu o zii pentru ca inainte jucam pe un war si am vrut ninja.
Eu cand am facut contul, am facut si alt Id de messenger ca nu merge sa faci mai multe conturi pe 1 singur id. Asa, mi-am facut id-ul, contul, si am bagat itemele pe ninja, a 2-a zii eram gol! Cum? De ce? Nu am keylogger, am numai baieti si fete pe care ii stiu in lista de messenger, contul a fost facut acum 1 zii, deci nu e vechi, si nu am facut nimic cu el decat m-am batut cu alti playeri.
Daca stie cineva cum naiba a putut sa imi fure alea sa imi spuna si mie! ce fel de hack e asta? Pana la urma e doar un joc, te chinui sa faci si tu iteme,, si astia ti le fura in 2 minute.straight face
Dau fundastraight face

Răspuns Câştigător
| cresteanka a răspuns:

Nu e hack, mie mi s-a intamplat pe ro, uneori poate fi de la un negot care l-ai efectuat cu cineve, ori a reusit sa intre pe emailul tau ( apropo daca cineva iti stie id-ul de la mes fara parola, si numele la contul de pe metin tot fara parola poate sa ti-l sparga ).