| florinel123g a întrebat:

Salut puteti sa ma ajutati sa trec un test pentru samp ca sa pot intra in ro rp va rog
Dacă ești înconjurat de 10 oameni dintr-un gang cu arme periculoase, ce faci?
Dau /q sau crash.
Fac roleplay-ul necesar și cooperez cu aceștia, rolându-mi frica.
Încerc să fug de acolo.
Pot avea un nume de genul "Brinety Spears", "Brad Pitt" etc?
Doar cu permisiunea unui admin.
Da, din moment ce există persoane pe care le cheamă așa, nu văd de ce nu aș putea avea același nume.
Nu, este considerat "nume faimos" și este interzis.
Se consideră următoarea situație: // X face RP că îl lovește pe Y în bărbie cu pumnul. Y se află în picioare, în față lui X. Se consideră că X și Y au aceeași constituție fizică. // Care afirmație este corectă?
Acțiunea nu este corectă indiferent de RP-ul făcut.
Acțiunea este corectă în urma RP-ului: "/me își strânge pumnul încercând să îl lovească pe Y în bărbie".
Acțiunea este corectă în urma RP-ului: "/me își strânge pumnul tare urmând să îl lovească pe Y în bărbie" "/do Reușesc?"
Ai voie să joci de pe mai multe conturi (nu simultan)?
Pot juca doar de pe un cont.
Pot juca de pe maxim două conturi.
Da, de pe câte vreau, dar fără să-mi transfer bunuri unul de pe celălalt.
Care dintre următoarele exemple de RP nu este corect?
/do Din zona motorului se poate observa ieșind un fum negru gros, cu miros înțepător.
/me încearcă să retrimită mingea în terenul advers, alergând spre aceasta.
/me își dă ghiozdanul jos, urmând să scoată de acolo o bată.
Formele corecte și complete ale următoarelor acronime: IC, OOC, PK, FK, PG, MG sunt:
In City, Out Of Character, Player Kilograms, Fill Killings, Powergaming, Metagaming.
Inside Cropping, Out Of Chilling, Player Kill, Faction Kill, Powergaming, Metagaming.
In Character, Out Of Character, Player Kill, Faction Kill, Powergaming, Metagaming.
Ce faci dacă găsești un BUG în scriptul serverului?
Îl raportez pe forum.
Îl raportez la admini prin /re(port).
Îl raportez la admini prin /re.
Care din variantele de mai jos este un exemplu bun pentru un anunț într-o manieră RP?
Vând mașină Clover, an de fabricație 1998. Prețul este negociabil.
Vând plante frumoase crescute în seră, cea mai bune calitate de marijuana, contactați-mă.
Vând jucării (( arme )).
Ce level trebuie să aibă un jucător pentru a putea jefui? Dar pentru a putea fi jefuit?
Level 3 şi 3.
Level 3 şi 5.
Level 5 şi 5.
Ce trebuie să faci în cazul în care cineva îți bușește mașina?
Să fac roleplay în funcție de cât de gravă e situația.
Să scot arma și să îl omor pe respectivul.
Să îmi continui drumul.