| viktor7 a întrebat:

Salut.Puteti sa-mi spuneti si mie cateva jocuri cu o grafica buna.
Vreau sa rectific ca am:
2GB ram, procesorul de 3.0GH, si o placa video de 1 gb (32 biti sad )
Dau o foarte mare funda multumesc.

8 răspunsuri:
| alin567 a răspuns:

Procesorul e dual core? Trebuia sa specifici asta in intrebare, iar placa video ce serie e? Asa pot scrie si eu ca am 2gb ram procesor de 3 si placa de 512 si cum doamne iarta-ma sa imi spuna altii ce jocuri imi merg cand eu nici nu spun ce piese am

| viktor7 explică (pentru alin567):

Placa video: nVIDIA geforce 210 1gb ddr3 procesor: Intel(R) Pentium(R) 4CPU 3.00 Gh RAM:2 Gb

| alin567 a răspuns (pentru viktor7):

Incerca seria call of duty, 25 to life, nfs

| Codblackops a răspuns:

Pentru configuratia ta poti juca:
Mx vs Atv reflex, Bully Scholarship Edition, Far cry 1&2, Call of juarez, Call of duty toate, James bond blood stone, Sleeping dogs, Batman arkham asylum, Need for speed undercover, Prototype, F.E.A.R., Serious Sam 3, Starcraft 2, Metro 2033, Wheelman, Prince of persia, GTA 4 Liberty City, Medal of Honor Warfighter.
Sper sa-ti placa astea, stiu mai multe dar nu-mi vin acum in minte.
Bafta la joc.

| viktor7 explică (pentru Codblackops):

Daca ai putea sa imi dai si mie pentru gta 4 un link de download ca nu il gasesc si pentru call of juraz si daca imi cer cod la instalare sa mi-l spui? as fi foarte recunoscator. Multumesc

| david1234kerti a răspuns:

Gta 4, far cry 3, battlefield 3, driver san francisco, cs global offensive, just cause 2, batman arkaham city, assasins creed revelations, assasins creed 1-3, assasins creed brotherhood, crysis 1-3
Bafta! Sper sa iti placa aceasta lista, funda?

| viktor7 explică (pentru david1234kerti):

Pentru jocurile pe care mi le-ai propus as alege gta 4, driver san francisco pe care l-am instalat si acum imi cere un cod pe care nu il stiu) cs GO (nu il gasesc) te-as ruga sa imi lasi link de download sau daca poti codul de la driver san francisco

| david1234kerti a răspuns (pentru viktor7):

Din pacate TPU nu incurajeaza pirateria, si nu iti pot spune.Scuze