Salut!
1 Poti face un server prin doua optiuni sa fie hostat servarul sau prin pc.
2 Degeaba ei client de Metin2 daca nu ai servarul de Metin2?
EX:Ai incarcator dar nai Telefon asa suna ce ai zis tu.
Client de Metin2 iti poate da oricine orice tip de client (Nu ai specificat iti poti lua orice client ea de pe orice sait de Metin2)?
3 Odata ce ai luat un servar de Metin2 iti spune de pe forumul respectiv sau Topicul respectiv ce client este compatibil sau iti da direct clientul cu acel Metin2.
4 Sa faci un server de Metin2 pe pc trebuie sa ai un pc Medium spre High ca sa mearga.
-Minim i3 Generatia 4 Intel.
-Seria FX 4300+ AMD
-Ram 8Gb+
-Placa video minim 2Gb 128bit
5 Ai descarcat programele necesare pentru a face un server de metin2:
Navicat
Filezila
Portmap
Xampp
Homapage
Virtualbox
Clientul
ServerFiles
PSaca ai servar deja facut zii ce tip de server files ai ca sa stiu ce client trebuie sa iti dau?
Zici ca ai facut server de Metin2 dar nu stii absolut nimica cum ar fi nai zis deloc ce ServerFiles ai sau ce folosesti vrei download click si servar gata poate in viitor se face din 2 clickuri daca asa cum vrei tu! Dar stiu ca un server de Metin2 iti ea ceva timp sa il faci sa functioneze si sa mearga cum trebuie.
Nu vreau sa te influentez cu ceva dar din cate randuri ai scris asa descrii tu?
Man stai linistit nu trebuie pc asa cum ai zis tu am mai avut server de metin mai
de mult si mergea :/
Ai ca vrei sa iti faci un pc sa iti mearga si sa ruleze la tine in pc asa trebuie sa ai pc sa mearga dar sa faci un servar sa te joci doar maxim 5 player poti avea un sistem:
-Dual Core 1. 7Ghz
-Placa video 512Mb 128 Bit
-Intre 2Gb Xp si 4Gb+ pentru Windows Vista, 7, 8, 10.
Daca vrei sa ai peste 10 Playeri ala este sistemul de sus vrei maxim 5 player asta-i specificatile sistemului?
Pai man eu am uitat sa specific, vreau sa joc doar eu si acel prieten, sa sa vedem cum e cand esti GM etc.In fine, daca joci metin si ma ajuti cu ceva ai funda! Sti vreun server care de da la un nivel gen 105 si e doar pvp?
AntoniaBlanaru întreabă: