| danger12 a întrebat:

Recent (de black friday) mi-am cumparat o consola PS3 care in pachet era inclus si jocul GTA V, problema care este, l-am rulat, la primele misiuni nu am observat nimic ciudat numai rezolotia ca este prea mica, am schimbat-o in 1080i din ps, 1080p nu suporta TV-ul dar nu stiu de ce, iar acum dupa 25% din progresul jocului, cand incerci sa mergi free run prin oras in locurile aglomerate (masini, oameni) gen centru, se sacadeaza putin, dupa ce parasesc zona, nu mai are nici o problema niciunde, problema care sa fie? TV-ul este un Samsung LEDTV, este ultima generatie pana sa apara SMART TV, si este FULLHD 1080p, insa dupa cum am specificat nu mi-a mers din consola rezolutia, toate mufele inclusiv HDMI sunt noi...care sa fie problema!?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

PAi scoate hdmi-ul din tv si baga-l din nou si uitate bine la setari acolo la ps pentru ca daca tv-ul este full hd ps-ul ar trebui sa recunoasaca rezolutia

| danger12 explică (pentru anonim_4396):

Cand setez din ps 1080p ecranul ramane blank pana se reseteaza la vechea setare (1080i)...l-am scos si l-am bagat de n ori, si are 1-4 slot`uri HDMI si pe toate la rand le-am luat, nici un rezultat. Sa fie problema TV-ului, ca azi am observat prin magazine, TV-uri noi aparute cu dual-core, banuiesc ca TV-ul meu n-are asa ceva si asta sa fie motivul?

| anonim_4396 a răspuns (pentru danger12):

DA. DAca vrei 1080p ia alt tv

| danger12 explică (pentru anonim_4396):

Am inteles, merci

| anonim_4396 a răspuns (pentru danger12):

Ok nu ai pentru ce