Am incercat, dar vad ca ruleaza pe default vga si am primit o eroare precum ca windows-ul meu e mai nou decat driverul de la placa video, ceva de genu.si acum rezolutia e -1 by -1
Nu stiu cum e la AMD, dar daca ai nVidia, intri in nVidia control panel si selectezi placa video dedicata. Daca ai windows
Degeaba, da am nVIDIA.
Poate s-a dus placa video. Si a mea e pe moarte, ecranul incepe sa ia o nuanta de rosu dintr-o data.
Dar totusi, ai putea incerca o reinstalare windows, cine stie ce o avea.
Am reinstalat windows-ul, am uitat sa precizez
Atunci, placa video e moarta.
Nu are cum, inca e detectata. Deocamdata nu a luat nici o nuanta de rosu. Placa are 10 ani si a mers perfect.
Cred ca esti trol, placa de 10 ani si ai pretentii sa mai mearga? Pe a mea o am de 2 si e pe duca(e low end).
Placa mea video: nVidia geForce 5500 fx
Am uitat sa precizez: dupa ce dau restart, totul revine la normal, dar dupa iarasi revine la starea ei de 4 biti.
Verifica placutele de ram cu un program de testat apoi reinstaleaza jocul de asemenea daca tot nu merge reintaleaza windowsul daca tot asa face schimba placa video.Succes!
Eroarea: The currently selected graphics display driver can not be used. It was written for a previous version of windows, and is no longer compatible with this version of Windows. The system has been starting the default VGA driver. Please contact your hardware manufacturer to get an upgraded driver, or select one of the Microsoft provided drivers,