Eu am tot un gtx 760 si am 200+ fps-uri (cu setarile la maxim)
Ai ultimul update la driver-ul placii video?
O scanare cu un antivirus ai mai facut?
Cred ca cel mai simplu este sa-ti reinstalezi windows-ul si sa faci update la toate driverele
Cat ai fps mai exact?
Am in jur de 60-70 fps in competitive. Am facut update la placa video, dar nu prea am sesizat nici macar o schimbare. Ce ma nelinisteste este faptul ca inainte jocul rula in 160 fps chiar si mai mult. Am sa fac o scanare cu ativirusu nu mi-a trecut asta prin cap multumesc mult pentru raspuns. Daca mai ai cateva sugestii as ramane recunoscator.
P.S. Revin cu funda dupa scanare
Sincer m-am jucat cu niste setari prin cfg. Doar ca dracu stie ce am facut eu acolo. Oricum am reinstalat jocul am sters toate fiserele folder etc... Si tot degeaba. Si nu V-sync il am mereu pe off. Tocmai acum ii faceam o scanare, am constatat ca nu mai aveam niciun antivirus il scosesem eu de mai mult timp fiindca ma incurca la un soft. Si aparent pana acum a gasit doar vreo 356 de fisiere in neregula
Cu nivida 760 gtx ar trebui sa mearga pe high cu 100 de fps variantele sunt urmatoarele:fa-ti update la placa
am auzit ca sunt niste probleme cu sv de la steam
intra in task manager si vezi ca poate e un program care ocupa 100% din procesor
SUCCES
Aaero întreabă: