| Banica_Catalin_1999 a întrebat:

Salut salut! Cam la ce detalii pot juca GTA IV pe nVidia GT630 cu procesor Intel Celeron G530 dual core 2.4 ghz si 4 GB DDR3 RAM! Multumesc anticipat!(nu vreau comentarii de genul "placa video este foarte jaf" daca atat am asta e)

Răspuns Câştigător
| eXperience a răspuns:

Sal, placa video nu e deloc jaf laughing e buna
am pe un laptop, placa video nVIDIA 710m si rulez fluent cu 31fps (media) GTA IV pe totu high, vsync on, toate alea 60+, rezolutia nativa laptopului 1366x768, oricum la gta iv conteaza mult si procesorul...

Fii atent, bagati patch 1.0.4.0 sau 1.0.7.0 cele mai bune, daca ai pus deja bravo.
Iti merge bine pe high tot, dar sa pui night shaow pe mediu, si alea view distance etc. pune 50 sau mai mult depinde cati VRAM ai la placa video daca ai 2 GB pune peste 60 sau ai 1GB pune sub 60 si poti sa rulezi bine cu 30fps, bafta

| Banica_Catalin_1999 explică (pentru eXperience):

Bossule eu vreau sa imi iau in vara placa asta video ca acum fac altceva cu banii dar nu asta conteaza! Eu acum joc gta 4 pe placa video integrata Intel HD Graphics family cu average de 19 fps cu setari low si de aia vreau sa imi iau GT630 ca e la buget redus si altele! Oricum pe placa video integrata rulez Far Cry 3 tot 19 fps, Assassin's Creed 3 cu tot 18-19 fps si Fifa 14 cu 30! Multumesc de raspuns ai funa!

1 răspuns: