| Epiico a întrebat:

Salut, sambata ( 23.01. 2016 ) am facut o comanda online la Altex pentru un mouse. Dupa ce am dat comanda m-am uitat la ei pe site si acolo scria ca ei nu primesc comenzi in zilele nelucratoare sau ceva de genul
Intrebarea mea este: Daca am dat-o de sambata ei o sa vada comanda de luni incolo?
CE INSEAMNA COMANDA PROCESATA INTEGRAL? Nu am primit niciun sms, telefon, email de la ei?
Cand o sa-mi vina comanda? ( eu presupun marti ) daca stiti ceva lamuriti-ma si pe mine!

DAU FUNDA!

Răspuns Câştigător
| ﭿTroubledSoul a răspuns:

Am intrebat, pentru ca cei de la Altex au optiunea sa iti livreze produsul la cel mai apropiat magazin Altex. Relax, o sa fii contactat de curier, de obicei, in 2-3 zile lucratoare, depinde si de locatia ta.

5 răspunsuri:
| ﭿTroubledSoul a răspuns:

Poate nu proceseaza comenzile in zilele nelucratoare. Dar ai facut plata? Si adresa de livrare, e adresa unde locuiesti?

| Epiico explică (pentru ﭿTroubledSoul):

Plata o fac la ramburs prin curier si normal ca am pus adresa unde stau, e logic cred.

| Epiico explică (pentru ﭿTroubledSoul):

K, mersi de ajutor.

| ﭿTroubledSoul a răspuns (pentru Epiico):

Am intrebat, pentru ca cei de la Altex au optiunea sa iti livreze produsul la cel mai apropiat magazin Altex. Relax, o sa fii contactat de curier, de obicei, in 2-3 zile lucratoare, depinde si de locatia ta.

| Nuta_Bogdan_2000 a răspuns:

Da, luni o vad si o aduc marti sau miercuri