| christi18 a întrebat:

Spuneti-mi daca imi merge Need For SPeed Shift cu urmatoarele cerinte:
Cerinte:
Procesor: Intel(R) Pentium (R) D CPU 2.80 GHz
Memorie Ram: 1 GB RAM
Placa video: Nvidia GeForce 7300 GS
Memorie video: 512 MB

11 răspunsuri:
| KrIsTiAnKrIsTy a răspuns:

Da dar cred ca o sa mearga un pic naspa

| Azian a răspuns (pentru KrIsTiAnKrIsTy):

Chiar nu i merge deloc, vorbesti aiurea!
Procesorul este prea mic! Ai nevoie de un dual core!

| KrIsTiAnKrIsTy a răspuns (pentru Azian):

Dar de acea o sai mearga naspa cu lag mare

Ce lag ba? Mikey Mouse! Documenteaza-te, asta nu este counter-strike! Cica lag la procesorrolling on the floor... Jocul nici macar nu o sa-i ruleze! Probabil ca nici sa il instalezi nu o sa poti! Adica ai memorie insuficienta la procesor si cum spuneam un dual core minimum!

rolling on the floor ce fraier esti eu n-am procesor dual core si joc fifa 2011
si cere dual core si inca jocu merge perfect nu sti care e logica calculatoarelor

Ba Mikey Mouse! Fifa 11 nu merge fara un dual core cel putin copil castrat! Ce nu intelegi? Ce spui tu acolo sunt minciuni! Tu esti un copil de cativa anisori care are si el acces la internet si acuma este mare cunoscator in arta computerelor!
pentru fifa 11 iti trebuie un procesor minim : Intel Core 2 Duo E4300 1.8GHz
sau AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4600+
video card : daca e nVidia GeForce 6800 GT
say Ati Radeon X1600
Deci pustiu mai bine stai in banca ta ca nu impresionezi cu limbajul tau!
Si documenteaza-te si dupa aceea te iei in gura! Fac pariu ca nici nu stii ce procesor ai, mai bine lasa-i pe alti mai documentati sa vorbeasca!

Uite si sys. req. pentru Shift capacule http://www.game-debate.com/....../index.php

Merge dar pe un calculator cu procesor 300ghz
:p nu sti mai nimic in privinta calculatoarelor

Ba copile tu esti cel mai mediocru copil de pe TPU, cauta in pastele mami tale sa vezi! Ba ce mentalitate de copil stricat ai! Nu ai DUAL CORE NU JOCI, ce e asa greu? si la 300 ghz ce vorbesti tu acolo nici macar GTA Vice City! Deci taci dq si stai in banca ta!

rolling on the floor
ok macar iti merge NFS Run? mi-am luat alt pc si cum vam intrecut pe toti tu nai nucici bani de buzunar sau de o fuiisa pentru biliard cred ca ai un pc sau un laptop slab din ani 80 rolling on the floor daca te uiti la mine in pc adica la sursa si astea nu sti nici cares rami

si pc-ul vechi no fo dual core si tot a mers fifa 11 dar mai naspa :p

Ba tantalaule, ai yahoo? vad ca nici sa scrii nu stii! Sa iti arat despre pc-ul meu care e cu mult peste al tau daca tot vorbesti! Si tu stii ce inseamna macar dual core? sau ce inseamna cuvantul RAM?

rolling on the floor
te las in pace ca te umfli in pene rolling on the floor