| Allexandr2223 a întrebat:

stie cineva ce driver trebuiesc descarcate pentru a face jocurile sa mearga mai rapid?

Răspuns Câştigător
| IoNuTz96 a răspuns:

Poti lasa windows update sa isi faca el toate driverele (daca ai windows 10 ar fi mai bine). In caz ca nu merge asa, ia toate driverele de pe site-ul producatorului (ai grija sa selectezi fie exact pentru laptop-ul tau ). Daca ai la laptop si placa video dedicata, iti recomand sa nu isntalezi driver-ul de pe site-ul de la Acer, ci sa il descarci si sa il instalezi de la site-ul producatorului placii video ( nVidia sau AMD, depinde care o ai ). Bafta!

4 răspunsuri:
| Gonrax a răspuns:

Ultimul driver al plăcii video

| Allexandr2223 explică (pentru Gonrax):

Am descarcat drivere pentru wireless si ce mai era de pe Acer.com. ai idee la acela pentru placa video cum trebuie sa fie? preuspun ca ceva de la Intel, nu?

| Allexandr2223 explică (pentru IoNuTz96):

Am windows 8.1, am instalat cateva drivere de pe Acer.com, cineva mi-a spus ca trebuie driver pentru placa video. ai idee de unde as putea sa o descarc?

| IoNuTz96 a răspuns (pentru Allexandr2223):

Poti lasa windows update sa isi faca el toate driverele (daca ai windows 10 ar fi mai bine). In caz ca nu merge asa, ia toate driverele de pe site-ul producatorului (ai grija sa selectezi fie exact pentru laptop-ul tau ). Daca ai la laptop si placa video dedicata, iti recomand sa nu isntalezi driver-ul de pe site-ul de la Acer, ci sa il descarci si sa il instalezi de la site-ul producatorului placii video ( nVidia sau AMD, depinde care o ai ). Bafta!

| yumix123 a răspuns:

Razer Cortex te ajuta sa boostezi performanta in jocuri si iti arata si in cate fps-uri merge jocul.