anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, stie cineva unde mi-as putea vinde contul de lol? Am un cont de lol in care am investit foarte multi bani si timp si tocmai am realizat ca nu am facut nimic altceva decat sa-mi pierd timpul pentru un vis "acela de a ajunge sa fac stream si sa-mi castig traiul din asta", Dar am ajuns cu picioarele pe pamant, ce vreau de la voi sa imi spuneti unde pot vinde cat mai safe contul si cam care ar fi pretul unui asemenea cont(mi-a spus cineva ceva estimativ).
Cont lvl 111 pe Eu-Ne
Am deblocat toti campionii din joc.
356 skinnuri
Platina 2
39 de Emotes din 87 disponibile.
zeci de skinnuri rare cum ar fi:
4 Ultimate(Dj Sona, SGU, Pulsefire Ezreal, Elementalist Lux)
4 Mythic (Soulstealer Vayne, Hextech Annie, NeoPax Sivir, Hextech Malzahar)
23 Legendare de 1820rp
85 Epice de 1350rp
133 Legacy (skinnuri retrase de la cumparare)
+ 23 de Chroma pe diferiti campioni.
Zeci de iconite, care mai de care mai superbe, ce mi-a placut am luat.
+ 23 de Ward Skins.
De ce vreau sa ma las de lol? Nu merita timpul pierdut, fiind cu munca am decis sa nu mai investesc timp si bani in joc. Consider ca este un cont premium pentru cineva care-si doreste sa aiba un cont complet.

Caut un loc unde sa-mi vand contul cat mai safe, daca stie cineva il rog sa ma contacteze. O zi cat mai faina.

3 răspunsuri:
| Yurisa a răspuns:

Dă-mi-l mie și nu îți schimb nimic la el, vreau sa ma joc cu skinuri sad

| Alexuţ02 a răspuns:

Rar să găseşti persoane care să-ţi dea cât ceri... contul e foarte costisitor dacă alegi să-l cumperi, încearcă pe grupurile de PS4, Xbox One, PC pe Facebook şi pune doar pentru oraşul tău.

| AutumnDay a răspuns:

Incearca pe grupurile de Facebook, cum ar fi urmatorul: League of Legends - Romania.