Da, joaca metin2 light, insa e on rar...dar e super: primesti lv 90, la pescar gasesti king1, king2.la vanzatorul de arme gasesti santa,baron,solara, lunara si epice multe, pica cate 900 int de exemplu, e frumos...dar cum am spus: on rar
Http://hammermt2.servegame.com/index.php?sys=down uite asta e un mt2 tare te duci la tyfani si te face lvl 127 tot felul de arme armuri si primesti 10kkk cand incepi e smecher te astept pe mine ma cheama Bufici a si poti sati schimbi sexul sau rasa
Uite daca cauzti un metin frumos in care vrei sa muncesti pentru iteme si pentru lvl incearca xtreme mt2. http://www.xtrememt2.net/s2/index.php. intra pe asta regat albastru, eu am lvl 91 daca vrei sa te ajut cu ceva da-mi pm pe metin la numele
de dyabolycoR
Mda daca intri pe un server privat cu rate 1000x exp, drop yang si iteme, ce rost mai are sa mai joci? adica intri... faci in 2 zile level 99, semi-om +9 fms +9, si gata jocu ...nu? Hai sa iti dau un exemplu sa intri pe un asemenea server e ca si cum ai folosi coduri intr-un joc de genu GTA sau aim pe server de cs
Www.mondialmt2.com merge din orice tara si e in franceza am lv 126 cresti super repede bani pica repede
McFantoma întreabă:
Nobody_4790 întreabă:
Alex324 întreabă:
Apachitei_Clara_1962 întreabă: