anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt jucatoare de League of legends de cateva luni si o buna prietena mi-a zis despre celebrul PBE.Mi-a dat parola si numele de utilizator de la cont, insa am niste nelamuriri:
1.Atunci cand dau pe"play" ca sa pot juca nu imi apare decat modul "Somner's rift, ranked solo/duo" Nu vreau sa joc la modul RANK fiind nu-s in stare.Nu imi apare altceva decat asta.Si functia COP VS AI nu e disponibila "momentan".Cat despre Create Costum...Nein,nein,nein! Vreau sa joc cu playeri nu cu boti.Nu apare big grinraft pick, normal.
2.Am auzit ca aici sunt toate skin-urile disponibile insa in magazin nu am vazut Red card Katarina, k/da Kai'sa... pool party caitlyn...
3.Atunci cand intru la categoria "champions" si vreau sa deblochez un campion imi arata eroare si zice sa raportez...si la fel si cu skin-urile.Insa in magazin nu e asa. Sunt la level 31 pe PBE.
Dau FUNDAhappy
Hilfe...

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Ineys a răspuns:

Prescurtarea PBE vine de la Public Beta Environment. Dupa cum ti-ai dat probabil seama, este un server creat in care se testeaza cele mai noi update-uri deschis si publicului pentru mai multe pareri. Desigur, fiind doar un mediu BETA, e plin de bug-uri si tot felul de probleme.

1. Dupa cum am zis mai sus, poate fi un BUG sau pur si simplu au scos celelalte moduri. Nimanui nu-i pasa de rank-ul de pe PBE, mai putin ar trebui celor din alte regiuni in afara de NA. Pentru ca serverul este in NA si celalte regiuni au un lag infernal pe PBE.

2. Aici poti cumpara toate skin-urile din magazin deoarece esenta si RP-urile se reseteaza zilnic. Asta nu inseamna ca e orice skin disponibil. Poti face rost de orice skin daca deschizi foarte multe chest-uri si-ti pica.

3.Din nou, bug-uri peste bug-uri fiind doar un server de test.

0 răspunsuri: